פטפטת וקישורים להשראות אם אתם רוצים לשתף, כאן.
קישור לאתגר
קישור לאתגר
בשביל האינטלגנציה:מה זה דף 404 ובשביל מה צריך אותו...
גולשים נוחתים לדף שגיאה כשמנסים להגיע לדף לא קיים. למשל כשהעמוד הוסר, או כשמקלידים קישור שגוי.
באופן אוטומטי, הדף מציג הודעת שגיאה בצורה לא מעוצבת. קוד השגיאה נקרא בד"כ 404. וכך מקובל לקרא לדף שגיאה ברחבי הרשת.
למרות שדף 404 הוא לא דף להתגאות בו באתר : ) - כי רצוי שלא יהיו קישורים שבורים או לא קיימים באתר...
הכל עלול לקרות. ושגיאות מתרחשות לעיתים, ולכן רצוי לעצב את דף השגיאה בצורה מעניינת, לכתוב בצורה שנונה וקיאייטיבית אפילו כזו שמעלה חיוך : )
בדיוק!לי זכור האשכול הזה של @א-ירושלמית
השראה - דפי 404, מוזמנים להוסיף!
בהזמנה אישית (כלומר, אחרי הסלש הקלדתי פשוט 404) https://www.figma.com/404/ נסו לגלות לבד לבד למה שמתי פה את הדף המגניב הזה :)www.prog.co.il
איך נבהלתי מזה בהתחלה... מה משטרה...
אגב, זה 403
תודה!וואו, אהבתי! בדיוק מה שצריך להיות
אני יודע, פשוט זה היה עדיין פתוחתודה!
( תגובות בנספח.. )
לאו דווקא, תקרא את ההודעה הפותחת באתגר.זה לאתר של פרוג דווקא?
שורת החיפוש הכתומה בסמארטפון ירדה למטה...פרס יוענק למוצא ההבדלים
נכנסתי.מצטער על האיכות, כנסו לאתר כדי לראות את זה טוב...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: