אז זהו זה,
כלי הפסח למעלה, או בדרך לשם,
המקפיא ריק ממצעד העופות-בשרים-דגים-טחונים שגדשו אותו אך לפי שבוע וחצי.
ואנחנו מלאים...
כל אחד מוצא את עצמו מכריז לאחר שבוע של חג: 'בשבועות הקרובים אני הופך לצמחוני.
לא מסוגל לאכול יותר מזון מן החי, הגוף שלי כבר לא עומד בזה.'
תוסיפו לזה מחסור בביצים, ותקבלו אתגר שכמעט מתבקש מאליו...
בבישול הצמחוני יש אתגר לוואי - הצורך להשלים את החלבון המגיע באופן טבעי מרוב המזונות מן החי.
יש כמה דרכים ידועות לעשות זאת...
בעצם,
מה אני מגלה?
נראה מה יש לכם להציע בתחום.
כללי ההשתתפות באתגרים בכלל ובזה בפרט:
1. תבשיל או מאפה מקוריים הכוללים תמונה (מאוד מומלץ)
2. מנה צמחונית הראויה לעמוד בפני עצמה מבחינת ערך תזונתי.
(מנה = חלבון+פחמימה+ירק)
3. מתכון ברור עם שלבי הכנה מפורטים וציון כמויות ומידות חום.
האתגר יינעל בעוד שבועיים, יום ראשון (עיגלתי ), ט' אייר תש"פ.
הרבה הצלחה!
תגובות, תובנות, השגות, וכל מה שעל ליבכם - כאן
כלי הפסח למעלה, או בדרך לשם,
המקפיא ריק ממצעד העופות-בשרים-דגים-טחונים שגדשו אותו אך לפי שבוע וחצי.
ואנחנו מלאים...
כל אחד מוצא את עצמו מכריז לאחר שבוע של חג: 'בשבועות הקרובים אני הופך לצמחוני.
לא מסוגל לאכול יותר מזון מן החי, הגוף שלי כבר לא עומד בזה.'
תוסיפו לזה מחסור בביצים, ותקבלו אתגר שכמעט מתבקש מאליו...
בבישול הצמחוני יש אתגר לוואי - הצורך להשלים את החלבון המגיע באופן טבעי מרוב המזונות מן החי.
יש כמה דרכים ידועות לעשות זאת...
בעצם,
מה אני מגלה?
נראה מה יש לכם להציע בתחום.
כללי ההשתתפות באתגרים בכלל ובזה בפרט:
1. תבשיל או מאפה מקוריים הכוללים תמונה (מאוד מומלץ)
2. מנה צמחונית הראויה לעמוד בפני עצמה מבחינת ערך תזונתי.
(מנה = חלבון+פחמימה+ירק)
3. מתכון ברור עם שלבי הכנה מפורטים וציון כמויות ומידות חום.
האתגר יינעל בעוד שבועיים, יום ראשון (עיגלתי ), ט' אייר תש"פ.
הרבה הצלחה!
תגובות, תובנות, השגות, וכל מה שעל ליבכם - כאן
נערך לאחרונה ב: