אחד בשביל כולם!!
משתמש רשום
אני עובדת בתחום החינוך ומאוד אוהבת ומחוברת לעבודה לילדים ומשקיעה ללא סוף בעבודה.
אבל הבעיה מתחילה כשאני צריכה משהו מהמנהלת.
היא מנהלת שנורא חשוב לה שנרגיש כל הזמן שהיא המנהלת מחפשת מה להגיד ולבקר.....
מתחילת שנה אני מבקשת ממנה להוריד לי שעות עבודה.( לציין שהשעות האלה שאני רוצה להוריד לקחתי תחילת שנה כהתנדבות כי מאוד ביקשו ממני ובחוזה אני לא אמורה לעבוד בשעות האלה!) אנחנו כבר 3 חודשים אחרי החגים והיא לא עשתה עם זה כלוום!!
לאחרונה נגמר לי ופשוט התחלתי להיכנס אליה פעמיים בשבוע לבקש יפה שאני רוצה להוריד את השעות .
היום פגשתי אותה כשנכסתי לעבודה ואמרתי לה שהבנתי מאחת העובדות שהיא מאוד רוצה עוד שעות אז אולי זה אפשרי שזה יהיה במקומי. היא פשוט התחילה לצרוח עליי תפסיקי לדבר על השעות שלך אני לא רוצה לשמוע על זה עוד פעם אני לא רוצה שתתערבי לי במערכת ותביאי לי רעיונות (אחרי שהיא אמרה כל פעם אני רוצה להוריד לך שעות אבל אין לי פתרון...)
פשוט עמדה וצרחה במסדרון מול כולם!
דייי נמאס לי לעבוד תחתיה!!
אני לא יודעת מה לעשות....
צד אחד עבודה טובה אני נהנת ומשכורת טובה.
צד שני יש את המנהלת שלא מפסיקה להציק וגם כל ההרגשה בצוות זה ששונאים אותה!!
הבו לי עצה
אבל הבעיה מתחילה כשאני צריכה משהו מהמנהלת.
היא מנהלת שנורא חשוב לה שנרגיש כל הזמן שהיא המנהלת מחפשת מה להגיד ולבקר.....
מתחילת שנה אני מבקשת ממנה להוריד לי שעות עבודה.( לציין שהשעות האלה שאני רוצה להוריד לקחתי תחילת שנה כהתנדבות כי מאוד ביקשו ממני ובחוזה אני לא אמורה לעבוד בשעות האלה!) אנחנו כבר 3 חודשים אחרי החגים והיא לא עשתה עם זה כלוום!!
לאחרונה נגמר לי ופשוט התחלתי להיכנס אליה פעמיים בשבוע לבקש יפה שאני רוצה להוריד את השעות .
היום פגשתי אותה כשנכסתי לעבודה ואמרתי לה שהבנתי מאחת העובדות שהיא מאוד רוצה עוד שעות אז אולי זה אפשרי שזה יהיה במקומי. היא פשוט התחילה לצרוח עליי תפסיקי לדבר על השעות שלך אני לא רוצה לשמוע על זה עוד פעם אני לא רוצה שתתערבי לי במערכת ותביאי לי רעיונות (אחרי שהיא אמרה כל פעם אני רוצה להוריד לך שעות אבל אין לי פתרון...)
פשוט עמדה וצרחה במסדרון מול כולם!
דייי נמאס לי לעבוד תחתיה!!
אני לא יודעת מה לעשות....
צד אחד עבודה טובה אני נהנת ומשכורת טובה.
צד שני יש את המנהלת שלא מפסיקה להציק וגם כל ההרגשה בצוות זה ששונאים אותה!!
הבו לי עצה