Natan Galant
כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
האתגר הקודם הסתיים לו, לא לפני שיואל ארלנגר (כן, קנצלר פורום צילום!) ערך לנו טבלה ובה ניקוד מחמיא/מעליב במיוחד על ביצועינו.
בנימה אישית- התרגשתי מאוד. לא נולדתי סופר, ולא חשבתי שאהיה כזה, או מתחזה לכזה.
הפורום קידם אותי מאוד מאוד בכתיבה, ואני חש זכות גדולה לסייע דרכו לכל הרוצים להתקדם ולקבל פידבק.
ולעניינינו:
היות ורק לאחרונה זכיתי לפתוח אתגר, חשבתי שמן הראוי לתת הפעם את הזכות למישהו אחר.
ולכן האתגר מוענק הפעם לרבנית הפורום, @שריונה.
כן.
בכל האתגרים הקודמים נפעמנו עד עמקי נשמתינו מהחומרים. אבל...
משום מה ובגלל חוסר מזל בוטה ומצמרר, היא לא זכתה באף אחד מהאתגרים הקודמים במקום הראשון, אלא רק בשני או השלישי. שערורייה!!! פשע!!! עוול!!! שיפוט מוטעה!!!!
ולכן, הפעם האתגר הולך אליה.
@שריונה אנא מהרו להעלות אתגר חדש - וננעץ אותו.
חשבו על משך זמן סביר (שבוע? שבועיים?), ועל כללים מאתגרים שיגרמו לכל הבנים האובדים לשוב הביתה ולהשיחז את הקולמוסים.
בהצלחה.
פנס.
בנימה אישית- התרגשתי מאוד. לא נולדתי סופר, ולא חשבתי שאהיה כזה, או מתחזה לכזה.
הפורום קידם אותי מאוד מאוד בכתיבה, ואני חש זכות גדולה לסייע דרכו לכל הרוצים להתקדם ולקבל פידבק.
ולעניינינו:
היות ורק לאחרונה זכיתי לפתוח אתגר, חשבתי שמן הראוי לתת הפעם את הזכות למישהו אחר.
ולכן האתגר מוענק הפעם לרבנית הפורום, @שריונה.
כן.
בכל האתגרים הקודמים נפעמנו עד עמקי נשמתינו מהחומרים. אבל...
משום מה ובגלל חוסר מזל בוטה ומצמרר, היא לא זכתה באף אחד מהאתגרים הקודמים במקום הראשון, אלא רק בשני או השלישי. שערורייה!!! פשע!!! עוול!!! שיפוט מוטעה!!!!
ולכן, הפעם האתגר הולך אליה.
@שריונה אנא מהרו להעלות אתגר חדש - וננעץ אותו.
חשבו על משך זמן סביר (שבוע? שבועיים?), ועל כללים מאתגרים שיגרמו לכל הבנים האובדים לשוב הביתה ולהשיחז את הקולמוסים.
בהצלחה.
פנס.