בהשראת חג הסוכות,
ובעקבות פרוייקט חג עתיר שומנים שאני חולש לעשות יום אחד כשאהיה גדול,
אני מרשה לעצמי להציע לחברים היקרים אתגר אתגרי מיוחד במיוחד.
ובכן:
אנו עוצמים עיניים, מתרווחים על הספה (או איפה שזה לא יהיה, אני אישית עושה זאת על כסא שחור בחדר מחשבים אפל בסמטאות בני ברק), ומפליגים קדימה.
אלף שנה!
אין לנו מושג מי יהיו הצאצאים שלנו אז, היכן הם יגורו, והאם הנושא שיבחרו לעשות עליו דוקטורט יהיה 'ישראל השניה בתקופת רק לא ביבי'.
אנחנו רק יודעים שיהיה להם קובץ מיוחד במינו, שייפתח רק פעם אחת בשנה.
במוצאי חג הסוכות, לילה ראשון של חול המועד.
או אז תתאסף המשפחה המורחבת כולה, תוציא מהבוידם את המכשיר הישן (קראו לו 'מחשב', אוח, נוסטלגיה), תפעיל אותו - ותפתח את הקובץ לעיני כל הנוכחים.
אתה, סבא רבא רבא רבא רבא רבא רבא רבא שלהם, אתה כותב להם כעת, בשבועיים הקרובים, את המכתב שייזכר לדורות.
אתה יכול לבחור לכתוב מה שרק תבחר, החל ממתכון סודי לקרעפלאך גבינה עם קצוות שרופים ועד לסוד ההצלחה בחיים.
כל מה שנראה לכם חשוב שיכיל קובץ כזה, כל מה שחשוב לכם שייזכר...
אבל, רחמנות על דור השלושים שלושים, אין להם סבלנות לקרוא הרבה מידי.
לכן, המכתב ההיסטורי שלכם נאלץ להכיל אך ורק עד עשרים ושמונה מילים! אך ורק!
יצאנו לדרך?
תגובות, הערות וריגושים: כאן בלבד
ובעקבות פרוייקט חג עתיר שומנים שאני חולש לעשות יום אחד כשאהיה גדול,
אני מרשה לעצמי להציע לחברים היקרים אתגר אתגרי מיוחד במיוחד.
ובכן:
אנו עוצמים עיניים, מתרווחים על הספה (או איפה שזה לא יהיה, אני אישית עושה זאת על כסא שחור בחדר מחשבים אפל בסמטאות בני ברק), ומפליגים קדימה.
אלף שנה!
אין לנו מושג מי יהיו הצאצאים שלנו אז, היכן הם יגורו, והאם הנושא שיבחרו לעשות עליו דוקטורט יהיה 'ישראל השניה בתקופת רק לא ביבי'.
אנחנו רק יודעים שיהיה להם קובץ מיוחד במינו, שייפתח רק פעם אחת בשנה.
במוצאי חג הסוכות, לילה ראשון של חול המועד.
או אז תתאסף המשפחה המורחבת כולה, תוציא מהבוידם את המכשיר הישן (קראו לו 'מחשב', אוח, נוסטלגיה), תפעיל אותו - ותפתח את הקובץ לעיני כל הנוכחים.
אתה, סבא רבא רבא רבא רבא רבא רבא רבא שלהם, אתה כותב להם כעת, בשבועיים הקרובים, את המכתב שייזכר לדורות.
אתה יכול לבחור לכתוב מה שרק תבחר, החל ממתכון סודי לקרעפלאך גבינה עם קצוות שרופים ועד לסוד ההצלחה בחיים.
כל מה שנראה לכם חשוב שיכיל קובץ כזה, כל מה שחשוב לכם שייזכר...
אבל, רחמנות על דור השלושים שלושים, אין להם סבלנות לקרוא הרבה מידי.
לכן, המכתב ההיסטורי שלכם נאלץ להכיל אך ורק עד עשרים ושמונה מילים! אך ורק!
יצאנו לדרך?
תגובות, הערות וריגושים: כאן בלבד