בין כסה לעשור.
ברוח הימים והקרעפלך החלטתי לאתגר אתכן ברב הנסתר על הנגלה.
עולם הקולינריה מלא וגדוש בשלל רעיונות ומתכוני ממלואים,
בוא נמציא את הגלגל מחדש.
האתגר- הממולא והמילוי המקוריים ביותר.
התנאים-
מתכון אישי בלבד. רעיון חדשני ומעניין. (חזה ממולא זה די קלאסי, אלא אם מילאת אותו בשקדי מרק נגיד...)
ירקות כמעטפת (וגם כמילוי) יתקבלו בשמחה אם הרעיון מקורי ולא מוכר. (בצל ממולא עוף טחון זה מוכר, גם עגבניות עם עוף טחון,
בכלל, עוף טחון זה מילוי נדוש.)
הוראות הכנה מדוייקות.
המעטפת אינה יכולה להיות בצק. בכלל.
תמונות מעלות את הניקוד, כמה מפתיע.
אההם..זה חייב להיות אכיל, כן? אה, וגם טעים.
בכלל, לכו למטבח, נסו לפתוח את הראש, למלא דברים שבחיים לא חשבתן למלא ולשתף אותנו בתוצאות.
עם התחשבות בחגים האתגר ינעל עוד שבועיים וטיפה,
בין עשור לסוכות. י"א תשרי תשפ"א.
פטפוטים וקשקושים בחדר השני בבקשה.
ברוח הימים והקרעפלך החלטתי לאתגר אתכן ברב הנסתר על הנגלה.
עולם הקולינריה מלא וגדוש בשלל רעיונות ומתכוני ממלואים,
בוא נמציא את הגלגל מחדש.
האתגר- הממולא והמילוי המקוריים ביותר.
התנאים-
מתכון אישי בלבד. רעיון חדשני ומעניין. (חזה ממולא זה די קלאסי, אלא אם מילאת אותו בשקדי מרק נגיד...)
ירקות כמעטפת (וגם כמילוי) יתקבלו בשמחה אם הרעיון מקורי ולא מוכר. (בצל ממולא עוף טחון זה מוכר, גם עגבניות עם עוף טחון,
בכלל, עוף טחון זה מילוי נדוש.)
הוראות הכנה מדוייקות.
המעטפת אינה יכולה להיות בצק. בכלל.
תמונות מעלות את הניקוד, כמה מפתיע.
אההם..זה חייב להיות אכיל, כן? אה, וגם טעים.
בכלל, לכו למטבח, נסו לפתוח את הראש, למלא דברים שבחיים לא חשבתן למלא ולשתף אותנו בתוצאות.
עם התחשבות בחגים האתגר ינעל עוד שבועיים וטיפה,
בין עשור לסוכות. י"א תשרי תשפ"א.
פטפוטים וקשקושים בחדר השני בבקשה.