פינות מבוטלותומה יהיה עם הפינות?
בשיש אחד אפשר לעשות ארון למיקסריש לי סקיצה כזאת, היה נראה לי פחות פרקטי (בגלל השיש)
אז ממליצה להזיז את הכיור ימינה,לדעתי השטח הכי חשוב (בין הכירים לכיור הבשרי)
ממש לא נח ולא נגיש
המון שיש, אבל בפועל רובו לא במיקום נח לעבודה
צודקת, שחכתי לסמן אמור להיות דופן לאחר 60 ס"מגם המזווה נראה לי בכלל לא נח לשימוש
העומק 80 לעומת הרוחב שלא מצוין , אבל סביב 50-60?
ג"כ לא נח להוציא מכזה גודל דברים ולהחזיק ראש מה יש שם...
חשבתי על זה,במצב המוצע - ארון התריס לא ממש משמש את יעודו,
קרוב מידי לשיש ואין מקום לעבוד עם המיקסר,
בכללי עדיף שהכיריים יהיו בין הכיורים שיהיה קל לתפקד לשניהם- אז אולי להחליף את הכיור מול הכניסה עם הכיריים,
אפילו שבעצם החלון יהיה מעל הכיור - פחות נח,
למה שלא תעשי 2 מגירות/ארונות רגילות אחד בכל צד ועם שטח המת שנשאר לעשות ארון לפסח שהגישה אליו דרך הארון/מגירה הצידית.פינות מבוטלות
ושימי לב שכשמישהו אוכל בשולחן בצד שליד הכיור לא יהיה נוח לשטוף כלים ו/או לגשת לכיור,כזאת אופציה עדיפה?צפה בקובץ המצורף 1676692
תודה על הרעיון, נבדוק את זה...
זה בדיוק התכנון, פשוט מבחינת הנגר אני לא משלמת על השטח הזה כי הוא מבוטללמה שלא תעשי 2 מגירות/ארונות רגילות אחד בכל צד ועם שטח המת שנשאר לעשות ארון לפסח שהגישה אליו דרך הארון/מגירה הצידית.
שזה בעצם אומר שטח אחסון מת שהגישה אליו נצרכת פעם בשנה.
הפתרון הכי פרקטי ומנוצל שראיתי עד כה מתוך שלל הפתרונות המוצעות בשוק.
צודקת, תודה.ושימי לב שכשמישהו אוכל בשולחן בצד שליד הכיור לא יהיה נוח לשטוף כלים ו/או לגשת לכיור,
אולי להזיז טיפלה את הכיור לכיוון השני, אבל שישאר לך עדיין מספיק מקום בין הכיור לכיריים (שזה בד"כ משטח עבודה שימושי מאוד).
וחץ מזה במבט מלמעלה זה נראה מצוין.
בהצלחה!
מה הכוונה להזיז את הכיורים לפינות באלכסון?אני הייתי מזיזה את הכיורים לפינות באלכסון. מרויחה משטחי שיש במיוחד ליד התנורים. כי מוציאים מהתנור תבניות וזה נוח למשטח. וגם מהצד השני קרוב מדי לשולחן. המיקום של המקרר גם קצת דורש מחשבה לאן מוציאים דברים? צריך גם לחשוב על העומק המבוזבז מהיישור של קיר הגבוהים ועל הפינות ה"מתות". אולי באמת העמדת המקרר באמצע מול הכניסה היא הנכונה. מי אומר שחייב להיות קיר גבוה שכולל יחד גם תנורים?
העליתי נקודות למחשבה.
לא חושבת שנוח לשטוף כלים כשהכיור בפינה.אני הייתי מזיזה את הכיורים לפינות באלכסון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: