אדרבה, אני רוצה לשפר, אבל האם זה לא נראה מיושן רק בגלל הלוגו?נכתב ע"י album;1035320:הסגנון קצת מיושן (אולי כדי להתאים לכל שאר האריזות?)
הייתי ממליצה לעבור על חטיפים וכד' ולהתעדכן בעיצובים מקובלים
שווה לרענן את הקולקציה אפי' שהלוגו ישאר ישן...
בהצלחה.
נכתב ע"י album;1035320:הסגנון קצת מיושן (אולי כדי להתאים לכל שאר האריזות?)
הייתי ממליצה לעבור על חטיפים וכד' ולהתעדכן בעיצובים מקובלים
שווה לרענן את הקולקציה אפי' שהלוגו ישאר ישן...
בהצלחה.
----------------נכתב ע"י naamah;1035497:בקי, האריזות שהבאת באמת מאוד יפות, אבל יש נקודה שלא התייחסת אליה והיא רמת המיצוב של החטיף.
חטיפים באריזות כמו שצירפת, מעבירים מסר שמדובר בחטיף או בממתק איכותי ויקר.
ניכר שפותחת השרשור התבקשה לעצב אריזה שתזעק מהמדף "זול! זול! הכי זול בקטגוריה!"
ולמרות כל הבעיות בעיצוב שהיא צירפה, דווקא לנקודה המשמעותית הזו היא קלעה.
אני מסכימה שיש מה לשפר בעיצוב אבל צריך לעשות זאת מבלי לאבד את המיצוב הנמוך, כי אחרת הרחקנו את קהל היעד ופגענו במכירות במקום לקדם אותן.
נכתב ע"י בקי;1035511:----------------
נעמה, אני חולקת עליך בעניין הזול: האם מוצר זול=עיצוב מיושן?
גם מוצר זול יכול להיראות טוב. האתגר הגדול באמת הוא לקחת מוצר שפונה לקהל יעד שמחפש את "הזול" ולעצב לו חטיף שנראה טוב אבל לא יוקרתי כי זה עלול להבריח את קהל היעד ובנקודה הזו אני מסכימה איתך: אני מודה שרוב המוצרים שצירפתי משדרים יוקרתיות אבל אפשר לקבל משם רעיונות ולקחת את זה לכיוון אחר- מציאת איזון בין מעוצב יוקרתי למעוצב טוב.
בסופו של דבר חברה שרוצה למכור זול כנראה גם לא תוציא תקציב ענק על מיתוג מסטודיו נחשב אבל אפשר גם עם תקציב מוגבל לקבל תוצאה מכובדת.
נכתב ע"י blueberry;1035518:אני לא חושבת שאריזת הפופקורן משמאל משדרת יוקרה.
תודה! ההערות מאוד חשובות ומוסיפות!נכתב ע"י album;1036588:להעיר זה תמיד קל...
הרבה הצלחה!!!]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: