דרוש מתכון אשמח לקבל מתכון מוצלח לשקשוקה.

AyalaL

משתמש פעיל
D I G I T A L
לא יודעת למה את מתכוונת
שקשוקה נראית לי כמו כר נרחב לפינטוזים..
אבל בדיוק חברה שלי עשתה משהו שמאד אהבתי-
טיגנה בצל פטריות פלפל אפשר גם בטטה מגורדת, עם מל"פ
ומעל זה שפכה ביצים שלמות
החלמון יוצא כזה יאממי..
אני מאד אהבתי
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
מתכון מעולה ממש! מכינה הרבה פעמים ויוצא טעיםםם!

מעתיקה לטובת מי שחסום לה:
מצרכים להכנת שקשוקה:
בצל גדול קצוץ
4 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות (*רצוי להשתמש בעגבניות רכות)
1/2 גמבה חתוכה לקוביות
3-4 שיני שום כתושות
כף רסק עגבניות
4 ביצים
*לשקשוקה חריפה (לא חובה): פלפל חריף קצוץ או כפית פפריקה חריפה
תיבול: כפית גדושה פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה:
-מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את העגבניות, הגמבה, פלפל חריף ושום, ממליחים מעט ומבשלים עם מכסה מספר דקות עד שהגמבה מעט מתרככת (יש לערבב מדי פעם).

-מוסיפים את הרסק ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה. משאירים לעוד מספר דקות ומוסיפים את הביצים.

-מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד לקבלת דרגת העשייה הרצויה של הביצים.

בתאבון :)
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני מכינה ככה:
קוצצת בצל ומטגנת במעט שמן
מוסיפה גמבה קצוצה
מוסיפה עגבניות קצוצות
מל"פ
מאדה עד שהעגבניות מפרישות נוזלים
מוסיפה קופסת רסק עגבניות
מערבבת
מוסיפה מעט מים לדילול קל של הרוטב, מכסה את המחבת ונותנת לירקות לרתוח ומעט להצטמצם
כשרותח, יוצרת גומות בעזרת כף, שוברת ביצה ביצה לכוס ויוצקת בזהירות לגומה שיצרתי
זורה מעט מלח על הביצים,
מנמיכה את האש ומכסה את המחבת
כל דקה פותחת ובודקת שהחלבון נקרש והחלמון עדיין נוזלי
מגישה רותח עם לחם לספיגת הרוטב
 

(:1234

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
אני מכינה ככה:
קוצצת בצל ומטגנת במעט שמן
מוסיפה גמבה קצוצה
מוסיפה עגבניות קצוצות
מל"פ
מאדה עד שהעגבניות מפרישות נוזלים
מוסיפה קופסת רסק עגבניות
מערבבת
מוסיפה מעט מים לדילול קל של הרוטב, מכסה את המחבת ונותנת לירקות לרתוח ומעט להצטמצם
כשרותח, יוצרת גומות בעזרת כף, שוברת ביצה ביצה לכוס ויוצקת בזהירות לגומה שיצרתי
זורה מעט מלח על הביצים,
מנמיכה את האש ומכסה את המחבת
כל דקה פותחת ובודקת שהחלבון נקרש והחלמון עדיין נוזלי
מגישה רותח עם לחם לספיגת הרוטב
אני גם עושה ככה, אבל מוסיפה הרבה תבלינים, מה שיוצא באותו רגע- תבלין לפיצה, אורגנו, פלפל שחור-חובה... ועוד שאני לא זוכרת עכשיו, וזה יוצא מושלםם
 

תמממממי

משתמש פעיל
אני עושה ככה אבל שידרגתי בלשים מעל העגבניות וכו
מכינה חציל קלוי- ושמחה חתיכות שלו מעל העגבניות ועל זה פותחת את הבייצים- יוצא מושלם!!!!!!!!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה