דרוש מתכון אשמח למתכונים לעוגות מוצלחות וטעימות כשבאים להתארח בשבת.

saralulu

משתמש מקצוען
מכירות את זה...

את נוסעת להתארח בשבת ורוצה לתת מגש יפה של עוגה או כמה סוגי עוגות חתוכות לקוביות יפות ומונחות במנג'טים וטעימות טעימות!!!
כשכל רגע בא עוד מישהו לטעום והכל נגמר לפני שהשבת התחילה... או שמגישים לצד הקינוח...

אודה מאד למתכונים מוצלחים וטעימים!
ואפשר גם קינוחים.
 

אנונימי123

משתמש מקצוען

מומלץ!!!
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
עוגה שמתאימה גם לחגים וכדו'

שכבה א:
לאפות ב2 תבניות ח"פ ענקיות:
9 חלבונים. להקציף + 1 וחצי כוס סוכר.
בנפרד לטרוף 9 חלמונים + 3/4 כוס שמן להוסיף לחלבונים ולערבב
להוסיף 2 כוסות קמח + 2 סוכר וניל + 1 א"א לערבב בזהירות.
לשים על נייר אפיה בתבניות ולאפות עד צבע יפה 180
טורט אחד זה הבסיס
את השני מפוררים ומוסיפים לתערובת המומסת הבאה:
3 כפות פודינג וניל
1 כוס מים
1 כף קפה נמס
1 כף יין
1 כוס סוכר
1 מרגרינה
3 כפות תמצית וניל
להמיס
להוסיף את הטורט המפורר
לשטוח על הטורט הראשון ולהקפיא
למעלה
200 גרם שוקולד מריר+ 1 ריץ
 

יהודיה נחמדה

משתמש מקצוען
עוגה שמתאימה גם לחגים וכדו'

שכבה א:
לאפות ב2 תבניות ח"פ ענקיות:
9 חלבונים. להקציף + 1 וחצי כוס סוכר.
בנפרד לטרוף 9 חלמונים + 3/4 כוס שמן להוסיף לחלבונים ולערבב
להוסיף 2 כוסות קמח + 2 סוכר וניל + 1 א"א לערבב בזהירות.
לשים על נייר אפיה בתבניות ולאפות עד צבע יפה 180
טורט אחד זה הבסיס
את השני מפוררים ומוסיפים לתערובת המומסת הבאה:
3 כפות פודינג וניל
1 כוס מים
1 כף קפה נמס
1 כף יין
1 כוס סוכר
1 מרגרינה
3 כפות תמצית וניל
להמיס
להוסיף את הטורט המפורר
לשטוח על הטורט הראשון ולהקפיא
למעלה
200 גרם שוקולד מריר+ 1 ריץ
איזה עוגה זה?
 

dafdefet

משתמש מקצוען
עוגה שמתאימה גם לחגים וכדו'

שכבה א:
לאפות ב2 תבניות ח"פ ענקיות:
9 חלבונים. להקציף + 1 וחצי כוס סוכר.
בנפרד לטרוף 9 חלמונים + 3/4 כוס שמן להוסיף לחלבונים ולערבב
להוסיף 2 כוסות קמח + 2 סוכר וניל + 1 א"א לערבב בזהירות.
לשים על נייר אפיה בתבניות ולאפות עד צבע יפה 180
טורט אחד זה הבסיס
את השני מפוררים ומוסיפים לתערובת המומסת הבאה:
3 כפות פודינג וניל
1 כוס מים
1 כף קפה נמס
1 כף יין
1 כוס סוכר
1 מרגרינה
3 כפות תמצית וניל
להמיס
להוסיף את הטורט המפורר
לשטוח על הטורט הראשון ולהקפיא
למעלה
200 גרם שוקולד מריר+ 1 ריץ
איזה כוס השתמשת?
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
אצלי היא מכונה עוגת פונ'ץ.
כנראה העיסה עם הטורט המפורר מזכירה פונצ'ים= כדורי שוקולד.
מענין כי זה לא באמת מזכיר כדורי שוקולד
למטה זה טורט בהיר, מעל זה שכבה כמו מילוי בטעם קפה ומעל זה גנאש שוקולד
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
מענין כי זה לא באמת מזכיר כדורי שוקולד
למטה זה טורט בהיר, מעל זה שכבה כמו מילוי בטעם קפה ומעל זה גנאש שוקולד
כנראה לא התעמקתי מספיק במתכון.
יש לי מתכון מאוד דומה שאמנם יש קקאו בשכבה המפוררת.
בכל מקרה בכדורי שוקולד תמיד יש בסקויוטים או פירורי עוגה, ומכאן השם.
(לא אני כיניתי. בעלת המתכון של הגרסה שאצלי.)
 

Sh m

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עוגה טעימה, קלה ומרשימה
לשכבה א'
2.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 ביצה
1סוכר וניל
לערבב ולשטוח על תבנית ח"פ (גודל רגיל)
באותה קערה:
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קמח
2 ביצים
1/4 כפית מלח
1 כוס שוקולד צ'יפס
1 כפית תמצית וניל
3 כפות קפה נמס
לשפוך על השכבה הראשונה
לאפות ב180 מעלות כ- 25 דק'
לקרר
להמיס 100 גרם שוקולד מריר
50 גרם מרגרינה
לשפוך על העוגה האפויה
(לא חובה: לקשקש מעל חמאת בוטנים)
 

Sh m

משתמש פעיל
צילום מקצועי
רולדת קרם שוקולד עשיר - עיתון מרוה לצמא
לרולדה:
להקציף 4 חלבונים
1 כוס סוכר
לטרוף בצלחת 4 חלמונים
2 כפות שמן
2 כפות מיץ לימון
להנמיך את מהירות ההקצפה ולהוסיף את החלמונים
לערבב בצלחת
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
לקפל לתוך הקצף
(אני עושה את זה תוך כדי הקצפה איטית
אומנם הקצף לא נשאר יציב וחזק אבל לדעתי יוצא טוב)
לשטוח בתבנית גדולה על נייר אפיה משומן
לאפות ב180 מעלות 15- 20 דק'
להוציא מהתנור ולגלגל
לקרם שוקולד:
להמיס
3 כפות קקאו מומס ב4 כפות מים רותחים
2 כפות קפה נמס מומס ב2 כפות מים רותחים
1/2 כוס שמן
200 גרם שוקולד מריר
לטרוף:
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
להוסיף לשוקולד בערבוב מהיר כדי שלא תיווצר חביתה
ולהמשיך לבשל עד לרתיחה ולקבלת קרם חלק
להסיר מהאש
להוסיף 1 כפית רום
לצנן ולמרוח על הרולדה
לגלגל ולמרוח מהשוקולד מעל לפזר מעל קוקוס
לפרוס את הרולדה שהיא קפואה

משהו נחמד:
אני מחלקת את הבסיס של הרולדה לאחר ההקצפה ל-2 לאחד מוסיפה קצת קקאו
מעבירה כל תערובת לשקית זילוף
ומזלפת על הנייר אפיה פס לבן פס חום באלכסון
מצורף תמונה
 

Sh m

משתמש פעיל
צילום מקצועי
חיתוכיות בוטנים
לבצק:
50 גרם מרגרינה
3/4 כוס סוכר חום
1 ביצה
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית חמאת בוטנים
לערבב לשטוח בתבנית 20*30 לאפות ב180 12 דק'
לערבב:
200 גרם בוטנים קלויים קלופים לא מלוחים קצת שבורים
1/2 כוס סירופ מיפל
לשפוך על הבצק
לשוקולד:
בסיר להמיס עד לקבלת תעורבת אחידה
300 גרם שוקולד מריר
1 ריצ'
1 כף חמאת בוטנים
1 כפית ליקר שוקולד
לשפוך על הבוטנים
להקפיא
לחתוך לרבועים ניתן לזלף אחרי החיתוך שוקולד לבן
 

dafdefet

משתמש מקצוען
עוגה שמתאימה גם לחגים וכדו'

שכבה א:
לאפות ב2 תבניות ח"פ ענקיות:
9 חלבונים. להקציף + 1 וחצי כוס סוכר.
בנפרד לטרוף 9 חלמונים + 3/4 כוס שמן להוסיף לחלבונים ולערבב
להוסיף 2 כוסות קמח + 2 סוכר וניל + 1 א"א לערבב בזהירות.
לשים על נייר אפיה בתבניות ולאפות עד צבע יפה 180
טורט אחד זה הבסיס
את השני מפוררים ומוסיפים לתערובת המומסת הבאה:
3 כפות פודינג וניל
1 כוס מים
1 כף קפה נמס
1 כף יין
1 כוס סוכר
1 מרגרינה
3 כפות תמצית וניל
להמיס
להוסיף את הטורט המפורר
לשטוח על הטורט הראשון ולהקפיא
למעלה
200 גרם שוקולד מריר+ 1 ריץ
יצא טעים ויפה!!!!
 

Chanae

משתמש מקצוען
עוגת פררו רושה של בקר
עוגה קלה קלה וטעימה בטרוף!!!
השוקולד למעלה לא יוצא נוזלי
ככה שהיא נחתכת מעולה ונשמרת טוב בנסיעה (מנסיון)
אני שמתי למעלה קצת אבקת זהב
ואז היא יצאה ממש מרשימה
 

שווה מיליונים

משתמש מקצוען
אני מכינה רולדה יוצא ממש מוצלח
מתכון
4 ביצים M
4 כפות סוכר
4 כפות שמן
4 כפות מים
4 כפות קמח

להקציף ביצים (אפשר גם שלמות)
להוסיף חומרים לערבב
לשמן נייר אפייה (תבנית מרובעת בינונית של תנור - לא הענקית)
לאפות 20 דקות עד שמזהיב
להוציא להניח על מגבת נקייה ולגלגל
אחרי שמתקרר למלא בריץ מוקצף עם פודינג וניל וטעמים איזה שבוחרים לפי מה שיש בבית (לדוג' חלוה/שוקולד/נוגט/ריבת חלב....)

טעים מאד וקל להכנה
 

קול תורה

משתמש פעיל
אני מכינה רולדה יוצא ממש מוצלח
מתכון
4 ביצים M
4 כפות סוכר
4 כפות שמן
4 כפות מים
4 כפות קמח

להקציף ביצים (אפשר גם שלמות)
להוסיף חומרים לערבב
לשמן נייר אפייה (תבנית מרובעת בינונית של תנור - לא הענקית)
לאפות 20 דקות עד שמזהיב
להוציא להניח על מגבת נקייה ולגלגל
אחרי שמתקרר למלא בריץ מוקצף עם פודינג וניל וטעמים איזה שבוחרים לפי מה שיש בבית (לדוג' חלוה/שוקולד/נוגט/ריבת חלב....)

טעים מאד וקל להכנה
אני עושה אותו דבר רק שאני לא שם מים ומוסיף חצי אבקת אפיה,

ולגבי המלוי אני גבינה עם סוכר וקצת תמצית וניל, יוצא משו
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה