כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

משקאות אשכול משקאות קלילים, מהירי הכנה, טעימיםםם!!!!!!

תלת מימד

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
קינוח קל-קר ברגע (חלבי)

*1 קופסא שימורי אננס.

*1 כף אינסטנט פודינג וניל.

*1 כוס חלב.

אופן ההכנה:

לרסק את האננס עם מעט מנוזלי השימור בבלנדר/מעבד מזון
להוסיף את החלב ופודינג הוניל, לערבב היטב.
להגיש קר! אפשר בכוס גבוהה+קשית.
בהצלחה!
 
נערך לאחרונה ב:

תלת מימד

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
משקה אננס (פרווה)

*1 קופסא שימורי אננס.

*1 קצפת ריצ'.

*1/4 חבילת ג'לי תות.

*1/2 כוס מים רותחים.

אופן ההכנה:
לסנן את האננס מהנוזלים, למעוך היטב בבלנדר, לשים בקערה את הג'לי והמים הרותחים,
לחכות שיתקרר ויתקרש, להוסיף לאננס ריצ'-לא מוקצף וכן את הג'לי הקרוש, לערבב מס' דקות במעבד מזון.
בהצלחה ובתאבון!
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
לכבוד החורף - משקאות חמים

שוקופלת
מרתיחים כוס חלב
בכוס שתי שוקולד מקופלת
מוזגים את החלב הרותח ישירות על השוקולד.

אפשר להוסיף זילוף של קצפת מלמעלה.

משקה שוקו אמיתי

1 כפית קקאו משובח
3 כפיות סוכר (אפשר כמובן יוצר, לפי טעמכם)
רבע כפית קפה נמס
ממיסים בסיר עם מעט מים
מוסיפים כוס חלב ומביאים לרתיחה.

מוזגים לכוסות ושותים בהנאה
זהירות מכוויות בלשון!
 

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
אייס קפה

3 כפות פודינג וניל
1 כף פודינג שוקולד (בדרך כלל אין לי בבית, אז אפשר לכתוב - לבחירה )
2 כפות קפה נמס
1/ כוס סוכר
1/2 מיכל ריץ'
3 כפות מים
2 כפות תמצית וניל
1 ליטר חלב

ההכנה:
מכניסים לבלנדר את כל החומרים פרט לחלב.
מקציפים היטב
מוסיפים את החלב ומערבבים שוב
מעבירים לבקבוק של 2 ליטר
מקפיאים ללילה.
מוציאים להפשרה של שעה ומידי פעם מנערים את הבקבוק.
מעבירים לבלנדר ומערבבים בפולסים קצרים.

(כל הבלגן הזה של ההקפאה וההפשרה נועד כדי לתת למשקה את המרקם של הברד.
אפשר כמובן לוותר על זה ולהקפיא חלקית, להוציא להפשיר, ולשתות.
 

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
משקה שוקו
בשבילך, @ביתילי
ובלי לסתור את המתכון של @חני גרינשטיין , זה פשוט מתכון לכמות גדולה יותר של סועדים - שתיינים ;)

6 כפות סוכר
1 כף קקאו
2 כוסות מים רותחים
1 וחצי ליטר חלב

ההכנה:
מערבבים בקערה את הסוכר, קקאו והמים הרותחים.
מוזגים לבקבוק בעזרת משפך חצי ליטר חלב
מעל החלב שופכים את תערובת הקקאו
מוסיפים ליטר חלב
סוגרים את הבקבוק ומנערים היטב

עכשיו תתווכחו אם זה הטעם של תנובה או של יטבתה :D
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
משקה שוקו
בשבילך, @ביתילי
ובלי לסתור את המתכון של @חני גרינשטיין , זה פשוט מתכון לכמות גדולה יותר של סועדים - שתיינים ;)

6 כפות סוכר
1 כף קקאו
2 כוסות מים רותחים
1 וחצי ליטר חלב

ההכנה:
מערבבים בקערה את הסוכר, קקאו והמים הרותחים.
מוזגים לבקבוק בעזרת משפך חצי ליטר חלב
מעל החלב שופכים את תערובת הקקאו
מוסיפים ליטר חלב
סוגרים את הבקבוק ומנערים היטב

עכשיו תתווכחו אם זה הטעם של תנובה או של יטבתה :D
זה נשמע מעולה!
אבל זה קר. מתאים לקיץ.
אצלי בחורף אוהבים חם רותח!
 

מבינה עניין

משתמש מקצוען
מילקשייק טעים ומשובח!

גלידה ריבת חלב
חלב
ריבת חלב
עוגיות שוקולד ציפס

לערבב במכשיר מילקשייק (משערת שגם בבלנדר יצא טוב)

העוגיות מאד מוסיפות!!!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
זה אמנם הרבה יותר פשוט משאר המשקאות שהובאו כאן, אבל מאוד טעים.
אני שמה חצי כפית של לוטוס בכוס (זה מאוד מתוק אז לא מומלץ יותר).
מקציפה חלב במקציף של נספרסו.
שופכת מהחלב הנוזלי החם ומערבבת היטב עד שנמס, ואז שופכת את שאר החלב כדי שהקצף לא ישבר.
טעים במיוחד!
 

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
זה נשמע מעולה!
אבל זה קר. מתאים לקיץ.
אצלי בחורף אוהבים חם רותח!
מה נראה לך?
איך שקראתי את המתכון שלך לקקתי את השפתים והלכתי להכין לי
משקה רותח כזה וטעיםםםם
אח
זה היה פינוק
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
משקה סחלבים חם
חומרים (4 מנות):

250 מ"ל חלב קר

1 כף גדושה סוכר

1 כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר

1 כפית תמצית מי ורדים

1 כף גדושה קוקוס קלוי

1 כף אגוזים קצוצים דק

מעט קינמון

אופן ההכנה:


להרתיח את החלב והסוכר, כאשר מגיע לרתיחה, להוסיף את הקורנפלור המומס בחלב ולערבב היטב.



להנמיך את האש ולקראת רתיחה נוספת, להוסיף את מי הוורדים ולבשל עד הגעה לסמיכות הרצויה. להעביר לכוס. להוסיף את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון

cleardot.gif
 

רותי לב

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
תות בנה- קלי קלות, טעעעעעיםםםם!!

חצי בקבוק משקה תות בננה (הכי טוב תפוזינה(
1 ריץ
1 שימורי רסק תפוח עץ

לערבב הכל,
וזהו!!!
לא להקציף, לא לטחון, לא מלכלכים שום כלי, אפילו לא כף.
(מערבבים בתוך הבקבוק)
 

חיולה

משתמש מקצוען
מיוחד לחורף!!
משקה אלפחורס

2 כוסות חלב
2 כפיות גדושות ריבת חלב
100 גרם קוקוס קלוי קל במחבת
2 עוגיות ריבת חלב

במיקרוגל מחממים את ריבת החלב כ-30 שניות לריכוך
מניחים בתחתית כל כוס כף גדושה ריבת חלב
מביאים את החלב לרתיחה
ושופכים מעל את החלב הרותח (למי שיש מקציף, אפשר להשתמש, לשכבת קצף מעל החלב)
מפזרים מעל הקצף את הקוקוס.
 

חיולה

משתמש מקצוען
משקה מרשמלו חםםם
כמות ל-2 כוסות.

2 כוסות חלב
חצי שקית מרשמלו ורוד או לבן או צבעוני(בערך 10 יחידות)
1 כפית תמצית וניל
סוכר לפי הטעם

בסיר קטן מביאים חלב ותמצית וניל לרתיחה.
כשהחלב על סף רתיחה, מוסיפים את המרשמלו לסיר ומערבבים עד להמסה מלאה
מוסיפים סוכר ומערבבים עוד כ-2 דקות.

מורידים מהאש ומוזגים לכוסות, ניתן להוסיף למעלה מרשמלו חתוכים.
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אייס קפה1 נדמה נלקח מפה אין לי מושג למי הקרדיט:

2 מעדן וניל
4כוסות חלב
לערבב היטב

לערבב בנפרד:
מעט מים רותחים
2 כפות נס קפה
3 כפות שטוחות סוכר
4 סוכר וניל

לערבב הכל יחד!



איס קפה 2:

5 כפיות קפה נמס
8-9 כפיות סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 סוכר וניל

לערבב את הכל עם כוס מים רותחים
להוציא מבקבוק חלב כוס חלב ולשים במקומה את הכוס עם תערובת הקפה ,


לדעתי הראשון מוצלח יותר
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה