פורום למנגנים בגיטרה.
אשכול זה מיועד לשאלות וטיפים בנושא.
ודרך אגב רעיון פיצוץפורום למנגנים בגיטרה.
התופעה חולפת די מהר תלוי כמה את\אתה יושב\ת על הגיטרהשאלה:
אני מנגנת מתחילה אבל כל זמן הנגינה והאימונים קצות האצבעות ממש שורפות כשאני פורטת וזה מאוד כואב.
איך אפשר להקל על הכאב? האם התופעה חולפת?
זה חולף, האצבעות מתרגלות לכאב וזה מפסיק לכאוב.שאלה:
אני מנגנת מתחילה אבל כל זמן הנגינה והאימונים קצות האצבעות ממש שורפות כשאני פורטת וזה מאוד כואב.
יש המון!!!יש סרטוני הדרכה שאפשר ללמוד מהם? מישהו מכיר?
מתאים לי. תודה!ואם כבר חוברת ללימוד על נגינה בגיטרה למתחילים בהנאה.
כשנגמור ללמוד על גיטרה.. נתחיל אולי ללמוד אנגלית.יש המון!!!
איך את באנגלית?
אם את טובה יש ממש הרבה.
שאלה:
היא לא ממש מדוייקת, יש גם את האתר הזה:https://chordify.net/פעם העלו כאן התקנה של ריפסטיישן, זה תוכנה מעולה לתרגל איתה נגינה של גיטרה,
מעלים שיר, אפשר לשנות את הסולם שלו בפיצ'- והוא ממש כותב תוך כדי הפעלה את האקורדים מאוד ברור
לגבי הכאב?אשמח לטיפים:
טרום נגינה
עת נגינה
אחר הנגינה....
לפני הנגינה, לעשות קצת חימום של האצבעות, לנגן כמה סולמות.בכללי.
לגבי האצבעות שלוחצות על האקורד (בד"כ יד שמאל למעט שמאליים...) העור מתקשה והכאב לא מורגש.שאלה:
אבל לא להתרגל רק למפרט,לגבי האצבעות שלוחצות על האקורד (בד"כ יד שמאל למעט שמאליים...) העור מתקשה והכאב לא מורגש.
לגבי יד ימין שפורטת, מומלץ לעבור למפרט, לוקח כמה ימים להתרגל לצורת החזקה של המפרט (לא יודע איך לכתוב את זה צריך סרטון בשביל זה, להחזיק בעדינות עם 3 אצבעות שיראה רופף אבל לא נופל), וזהו.
אפשר לנגן הרבה יותר יפה עם מפרט מאשר עם היד, וגם לא כואב בכלל !
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: