מחכיםבבקשה
תכף אצרף קובץ להורדה ו MP3
מחכיםבבקשה
תכף אצרף קובץ להורדה ו MP3
אם מישהו יכול להעלות את הקליפ
תודה
אפשר בmp3?בבקשה
אפשר בmp3?
תודה מראש
אפשר קישור ליוטיוב לאבי אילסון זמן לחופה
תודה רבה מראש
אכן, שיר גרוע מבחינת תוכן, מסרים שליליים בהחלטמוזר לי שלא נמחק וד"ל
טוקר השמיע משהו כזה אתמול, לא יודע פרטיםמשהי אמרה לי שיצא השיר אדמה ושמים בגרסה חסידית, שמעתם משהו כזה?
ידוע לך באיזה שעה בערך? (יש באתר שלהם, סקרנית לשמוע)טוקר השמיע משהו כזה אתמול, לא יודע פרטים
לקראת סוף התכנית,ידוע לך באיזה שעה בערך? (יש באתר שלהם, סקרנית לשמוע)
לא מוצאת...לקראת סוף התכנית,
אחרי התחרות של הלחנים
זה היה בחדשות המוזיקה נראה לי שזה היה לפני ארי היל או אחרי שהוא התחיל עשו את חדשות המוזיקה,לא מוצאת...
בסוף היה את ארי היל ולפני זה היה את המלחינים
לא משנה, נסתדר בלי זה, חפשתי בכל התכנית ולא מצאתיזה היה בחדשות המוזיקה נראה לי שזה היה לפני ארי היל או אחרי שהוא התחיל עשו את חדשות המוזיקה,
זה מה שזכור לי, אולי אני טועה??
11111https://www.youtube.com/watch?v=CFTtw-6PBm0לטובת החסומים את תוכל להוסיף אות אחרי הקישור כי הכתובת לא מופיעה
תודה רבה
http://www.93fm.co.il/radio/broadcast/511754/לא משנה, נסתדר בלי זה, חפשתי בכל התכנית ולא מצאתי
מצאתי תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: