מישהו יכול להעלות את הקליפ שישקול קצת פחות ממה ששוקל כאןר' שלמה טויסיג, מקהלת ידידים, תזמורת אברומי בערקו - מחרוזת ריקודים
יוטיוב:
להורדת הקליפ, וכן בmp3 :
תודה מראש
מישהו יכול להעלות את הקליפ שישקול קצת פחות ממה ששוקל כאןר' שלמה טויסיג, מקהלת ידידים, תזמורת אברומי בערקו - מחרוזת ריקודים
יוטיוב:
להורדת הקליפ, וכן בmp3 :
מישהו יכול להעלות את הקליפ שישקול קצת פחות ממה ששוקל כאן
תודה מראש
ובדיוק בתור אחד מ3000 אנשים שהיו שם אני אומר לך שזה הוקלט מראש כי השמיעו במקום בשעת מעשה את ההקלטה שיש עכשיו בקליפ...ממש לא נכון ואתם טועים בגדול ! פעם הבאה תבררו לפני שאתם סתם ממציאים שטויות!!!!
אני יודע בבירור שהיה שם כ-3000 בחורי ישיבות כולל אברכים , ילדים וכו' , היה לי שם חברים מסורוצקין וממיר ברכפלד ומבית מתתיהו ומעוד המון ישיבות!!!!!!!!!!!!!!!
בבקשהגלעד פוטולסקי חוזר בקליפ חדש: מה אשיב לה'
משהו יכול להעלות את הקליפ?
מה זהמישהו יכול להעלות את זה
תודה רבה
תודה רבה לתודה רבה על הקליפ והמהירותמישהו יכול להעלות את הקליפ שישקול קצת פחות ממה ששוקל כאן
תודה מראש
הקליפ לא מתאים לסגנון של הפרום................נוווו אף אחד לא יכול להעלות את הקליפ של הכל בסיידר?!
הבאנו שתי קישורים:
https://newsmusic.blogspot.com/2017/08/omen.html
http://www.geula.fm/23877/בסיידר-•-הרכב-הפופ-היהודי-אוו-מן-בסינג/
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: