מומחה באורגני טיירוס
משתמש פעיל
למה שמת את זה כ zip???
הנה השיר כקובץ MP3
להורדה ישירה ללא זיפלמה שמת את זה כ zip???
הנה השיר כקובץ MP3
אהרל'ה סאמעט, יענקי דאסקאל
'חשוף'
מיוחד ומרגש לחנוכה: ה'חשוף' המיתולוגי של מרדכי בן דוד שלא נס ליחו, זוכה הפעם לביצוע חסידי, אותנטי וחם, למרגלות חומות העיר העתיקה בירושלים, בבר מצווה לבנו של הנגיד ר' בערי ירמיאש מניו ג'רזי.
אהרלה סמט ויענקי דסקל, חוברים לראשונה לדואט מרגש, מלווה בקולותיהם של מקהלת 'מלכות', כשהעיבוד הם של יהודה גלילי.
https://www.dropbox.com/s/8xukg7b3dzf991i/אהר'לע סאמט, יענקי דסקל, מקהלת מלכות, יהודה גלילי - חשוף _ Samet, Daskal, Malchus, Glili - Chasoif.mp4?dl=0
אפשר להעלות כקובץ מצורף:
מוטי K במחרוזת שירי חנוכה מקפיצה במיוחד.
???? תודה...
יש למישהו את השיר: טעיתי כשה אובד.....ריבונו של עולם אני ככ אוהב אותך לא רוצה עוד שום דבר.....
תודה
זה לא אותו שיר???
נראה לי זה ההתחלה שלו... לא?!
אולי התבלבלתי...
אני מתכוונת לשיר שהפזמון שלו: ריבונו של עולם אני ככ אוהב אותך לא רוצה עוד שום דבר אחר מלבדך.....
נראה לי של ישי לפידות
תודה
בבקשהידוע למישהו האם גד אלבז הוציא שיר חדש? ואם כן יוכל להעלות?
אשמח אם יעלו את זה לטובת החסומיםהקליפ הרשמי: כינוס תלמידי וחסידי סאטמאר - כ''א כסלו תשע''ט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: