יעל גרינברג
משתמש רשום
האם יש את הקובץ בMP3 ,USV NRTAיהונת רזאל ואברהם פריד בדואט בביצוע יפה לשיר קטונתי
האם יש את הקובץ בMP3 ,USV NRTAיהונת רזאל ואברהם פריד בדואט בביצוע יפה לשיר קטונתי
ויכול להיות ששיר אחד חדש יהיה.....
זהו המנגן הגדול "אבריימי בערקו"...??????
ומה הכיתוכ על החולצות שלהם???
דודי לינקער, רובי בנט, ומקהלת מלכות - חנוכת הבית לישיבת קמניץ לכבוד הנגיד שלמה רכניץ סוכות תשע"ט
יש את זה לצפייה ?
סתם משהו שהפריע לי, מעניין אם ראיתם את זהעמיחי סובר
הזמר שזכה בגמר הקול הבא ברדיו קול חי לשירו החדש ''תורתי''.
אין לך פורמט פקטורי???האם יש ב MP3
https://softwares.center/format-factory/אין לך פורמט פקטורי???
הקשיבו לדקה 2.39, אח"כ הקשיבו לשיר "צעקה" של מב"ד דקה 2.40.
הזמר עמיחי סובר, זוכה התכנית 'הקול הבא מירושלים' בסינגל בכורה חגיגי בשם 'תורתי'. לאחר שקטף את המקום הראשון באירוע הגמר החגיגי, נכנס עמיחי לאולפן ההקלטות של צמד המוזיקאים אלי קליין & איצי ברי ויצא עם סינגל בכורה קצבי ואנרגטי המותאם בדיוק לסגנון קולו המיוחד. קליין וברי, ששמשו גם כשופטים בתחרות 'הקול הבא' ועבדו עם עמיחי לאורך העונה כולה, הלחינו והפיקו מוזיקלית את הלהיט 'תורתי'.
סובר, בן 39, ממודיעין עילית מוכר כבר שנים רבות בתעשיית המוזיקה היהודית כזמר בעל קול עמוק וייחודי, ולאורך השנים הופיע במגוון אירועים וקונצרטים ברחבי הארץ. כעת, בעקבות הזכייה בתחרות והחשיפה האדירה שבאה בעקבותיה, מופיע עמיחי מדי ערב באירועים ובשבתות שמחה וזוכה לפרגון ואהדה רבה מהקהל.
"ברגע שקיבלנו את תוצאות הצבעת הקהל באירוע הגמר והבנו שעמיחי הוא הזוכה, הייתי מאושר בשבילו", מספר מפיק התכנית דוד פדידה. "עמיחי עבד קשה לאורך כל העונה, וגם בעונה הקודמת של 'הקול הבא' שבה התמודד ולא זכה, ולחלוטין הגיע לו לזכות כעת. הוא זמר מוכשר עם קול מיוחד ועוד יגיע רחוק. לכבוד הוא לי להפיק עבורו את סינגל הבכורה ובעז"ה עוד נשמע ממנו רבות."
בקטע 'תורתי תורתי וכו' זה מזכיר את השיר 'עד עולם' נראה לי של 'הישיבעבוייס'הקשיבו לדקה 2.39, אח"כ הקשיבו לשיר "צעקה" של מב"ד דקה 2.40.
סוג של "המלחימים"... (בשניהם העיבוד של איצי ברי & אלי קליין)
גם אני שמתי לב לזה חחחסתם משהו שהפריע לי, מעניין אם ראיתם את זה
מה שרואים ברקע של התמונה של השיר ,את גמר הקול הבא.
ולקחו תמונה שבדיוק הוא לא שר,
צפה בקובץ המצורף 412420
מקהלת מלכות & ברוך ויזל - תפילת בעל המנגן
שמעתי שזה דיסק רילקס
כלומר לא שירים חדשים אלא מחרוזות
עיין כאןלא נכון... בקליפ למעלה אתם שומעים שיר חדש!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: