שב נא הסופר
משתמש מקצוען
כןנטפרי?
כןנטפרי?
אני לא יודעת איך מורידים את זהכן. בדיוק לזה.
רק שזה חסום לי.
למה נטפרי חוסמים את האתר הזה?
באמת לא יודעלמה נטפרי חוסמים את האתר הזה?
כולה הידברות
אם תבקש מהם הם לא יפתחו לך את זה?באמת לא יודע
אם היה כתוב שצריך לשלוח את הוידאו לבדיקה, היה סיכוי.אם תבקש מהם הם לא יפתחו לך את זה?
אין לי מושגאם היה כתוב שצריך לשלוח את הוידאו לבדיקה, היה סיכוי.
אבל כשזה בצבע ורוד אדום, זאת אומרת שלא יאשרו זאת כלל.
ככה נראה לי.
בכל אופן, תודה על ההשתדלות!אין לי מושג
אין לי הבנה בזה בכלל כי אני על נתיב כבר שניםםםם
ניסיתי בעוד דרך להשיג את זהבכל אופן, תודה על ההשתדלות!
אולי אחד המומחים כאן בפורום יצליח להוריד זאת. נחכה. נחיה ונראה.
---
המספר לא תקין...לחבר'ה שיש להם "קצת" זמן פנוי וחובבים לאתגר את עצמם בחידות על מוזיקה תנסו זה נחמד!! [וכמובן זה לא בא בשביל הפרסומת!!] [נראלי פה חברי הפורום "קטן עליכם"!!]
דוריטוס משיק: דוריטוס-צ'יטוס מיקס!
ומאתגר אתכם בפעילות חדר בריחה!
לרגל ההשקה יוצא דוריטוס באתגר מוזיקלי מסקרן, במיוחד עבור חובבי המוזיקה – חדר בריחה של דוריטוס!
איך משתתפים?
מתקשרים לטלמסר: 03-941-11404, פותרים במהירות כמה שיותר חידות מוזיקה הקשורות למיקסים, ומנסים לצאת מחדר הבריחה של דוריטוס כמה שיותר מהר!
בכל יום, המשתתף המהיר ביותר, יזכה באוזניות JBL Free True Wireless בשווי 800 ₪ במתנה!
במקביל מדי יום בשידור חי בתוכנית 'זמן אוויר' מנחם טוקר מאמן את המאזינים להתמודדות עם חדר הבריחה של 'דוריטוס וצ'יטוס מיקס' ומחלק פרסים!
המבצע מתקיים בין התאריכים י"ח סיון-ו' תמוז, (21/6-9/7) ובכפוף לתקנון. ההשתתפות מוגבלת לגילאי 18 ומעלה.
לחבר'ה שיש להם "קצת" זמן פנוי וחובבים לאתגר את עצמם בחידות על מוזיקה תנסו זה נחמד!! [וכמובן זה לא בא בשביל הפרסומת!!] [נראלי פה חברי הפורום "קטן עליכם"!!]
דוריטוס משיק: דוריטוס-צ'יטוס מיקס!
ומאתגר אתכם בפעילות חדר בריחה!
לרגל ההשקה יוצא דוריטוס באתגר מוזיקלי מסקרן, במיוחד עבור חובבי המוזיקה – חדר בריחה של דוריטוס!
איך משתתפים?
מתקשרים לטלמסר: 03-941-11404, פותרים במהירות כמה שיותר חידות מוזיקה הקשורות למיקסים, ומנסים לצאת מחדר הבריחה של דוריטוס כמה שיותר מהר!
בכל יום, המשתתף המהיר ביותר, יזכה באוזניות JBL Free True Wireless בשווי 800 ₪ במתנה!
במקביל מדי יום בשידור חי בתוכנית 'זמן אוויר' מנחם טוקר מאמן את המאזינים להתמודדות עם חדר הבריחה של 'דוריטוס וצ'יטוס מיקס' ומחלק פרסים!
המבצע מתקיים בין התאריכים י"ח סיון-ו' תמוז, (21/6-9/7) ובכפוף לתקנון. ההשתתפות מוגבלת לגילאי 18 ומעלה.
זה המספר תקין: 03-941-1401המספר לא תקין...
זה המספר תקין: 03-941-1401
שאלות יחסית קשות אבל כמו שאמר @איש אופקים לחברי הפורום זה בקטנה.
זה ממש כיףףףףףףף לשחק בזה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: