וואו דווקא ממש אהבתי ממש תודה רבה רבהאני לא זוכר מתי יצא השיר וסורי אם זה לא קשור לאשכול אבל.........מצאתי את זה לפתע אפשהוא ונראה לי שבעיתוי זה כן בא בטובבב .....תהנו..!!
וואו דווקא ממש אהבתי ממש תודה רבה רבהאני לא זוכר מתי יצא השיר וסורי אם זה לא קשור לאשכול אבל.........מצאתי את זה לפתע אפשהוא ונראה לי שבעיתוי זה כן בא בטובבב .....תהנו..!!
נכון ממש!!!ואו! איזה יופי פישר הזה שר .
סוף סוף עוד אמן רגש ששר מחובר לשיר ולעצמו...
זה נדיר למצא כאלה בין הזמרים החרדים.
איזה קול , איזו שירה , להתמוגג!!
לדעתי הוא ממש כוכב עולה.
אוקיי. קיבלתי. צודק. מחקתי את התגובה. (מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא) - רק כהמשך לכך כדאי שתמחק את הציטוט של תגובתי.ציטוט...
ימי ספירת העומר הינם ימים המיוחדים לשיפור היחסים שבין אדם לחברו, כחל מרכזי בהכנה לקראת קבלת התורה בחג השבועות. על האדם לראות את הזולת כשווה זכויות וכמי שמגיעה לו התייחסות והבנה. זו אחת מההכנות שעשו בני ישראל לפני מתן תורה, ועבודה זו נותרה לדורות עולם...
צפה בקובץ המצורף 490041
אז סליחה שאני מתערב אבל ילללאה מה עכשיו יום לפני..........
מתי ואיפה?פורסם
נמחק!!אוקיי. קיבלתי. צודק. מחקתי את התגובה. (מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא) - רק כהמשך לכך כדאי שתמחק את הציטוט של תגובתי.
תודה על שהערת את תשומת ליבי לכך!
בקרוב...
הנה כמה סוגיםלמי יש את כד יתבין הישן והטוב?
וואוווווו!!!!!!!שמעיה פישער מקהלת שירה ותזמורת סבבה - צדיקים
הזמר שמעיה פישר מלוה במקהלת שירה ותזמורת 'סבבה' מבצע את שירו של יעקב שוואקי מהאלבום "עד בלי די" בלחנו של משה ורצברגר ומילותיו של מוטי אילוביץ'
אגב, אודה למי שיוכל להעלות לי את המקור וכן את המילים המלאותוואוווווו!!!!!!!
תאמינו לי שאני לא מפסיק להצטמרר מעוצמת הרגש ואיכות קולו של הזמר הזה. הוא בעיניי לא פחות מאייזיק האניג ותזכרו מה שאני אומר לכם הוא יגיע רחוק רחוק ברמות הזויות ובתוך זמן לא רב.
אני אישית מופיע באירועים וחולה שירי רגש יותר מכל וברור לי כשמש שמפיק תותח שיחטוף אותו ירויח הון ויוקרה.
להביא רמת איכות כזאת על ההתחלה זה משהו מטורף ולא מצוי בכלל. תשמעו למשל את שירי ההתחלה של שווקי כגון רחם ותשוו למקצועיות ולביטחון העצמי ומשחקי הקול של הזמר הזה בלי טיפת טעות אתם תבינו כמה הוא באמת מיוחד. זה פשוט מטורף האיכות שלו
וואו איזה מהירות ופרגון. יישר כח גדולהנה כמה סוגים
אגב, אודה למי שיוכל להעלות לי את המילים המלאות
צדיקים" הולחן על ידי משה ורצברגר במקור על ידי יעקב שוואקי, במקור מתוך האלבום "Ad Bli Dai", שוחרר בשנת 2009. המילים המפוארות נכתבו על ידי מוטי אילוביץמי שר את זה במקור?
תודה רבה רבה!!מפני מה נסתתר קברו של משה מעיני בשר ודם
מפני שגלוי וידוע לפני הקב"ה שעתיד
בית המקדש להחרב ולהגלות את ישראל מארצם
שמא יבאו לקבורתו של משה
באותה שעה ויעמדו בבכיה ויתחננו למשה ויאמרו לו
משה רבינו
“עמוד בתפלה בעדינו"
ועומד משה ומבטל את הגזירה
מפני שחביבין צדיקים במיתתן יותר
מבחייהם. (סוטה לד)
עס בלייבט א רושם, פון צדיקים און קדושים
אפילו זיי זענען למעלה שון נישט דא
זייער כח גרעסער, קענען עפען די שלעסר
נאך מער ויי זיי האבען געקענט דא
מיר בעטען רבותינו, שמע קולנו
ישועות רפואות באשאפען, אונז דארפען
עמוד בתפלה, ברענג אונז די גאולה
זיך טרעפען מיט משה רבינו
אם אפשר להעלות בקובץ להורדה את אברהם פריד ואמיר דדון לקובץ לא וידיאו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: