אז תעלה את זה לכאן
אני מנסה כבר כמה דקות, אבל זה כותב לי שזה גדול מידי
למה באמת כוונתך?כוונתו למה שאני שם על גמבומייל, זה בגודל של יותר מ120 מ"ב לא שייך להעלות לכאן
לזהלמה באמת כוונתך?
לחדש או לישן? (תדביק קישור)
משהו יכול להעלות את חסידסטוק עם ליפא שמעלצר ויואלי דיקמן ואת התכנית החדשה של טוקר חסידסיק אשמח תודה מראש
לגבי בקשתך, הסרט הנ''ל אינו מתאים לפורום, ואסור להעלות אותו.משהו יכול להעלות את הראיון של ליפא בחסדיסטוק תודה
על במה אחת!
גדולי הזמר מהארץ ומחו"ל מרקידים בשמחת בית השואבה המרכזית לילדים מיוחדים ע"י ארגון 'בלב אחד'
בג'מבו מייל (להוסיף אות D בסוף)
https://www.jumbomail.me/he/Downloa...7472346E377065705546305A72752B7974305052673D3
גם הקישור של @איסתרא בלגינא עובד, רק במקום ללחוץ עליו עם הלחצן השמאלי בעכבר, צריך ללחוץ עם הלחצן הימני, ולבחור 'העתק כתובת קישור', אח"כ לפתוח כרטיסיה חדשה, להדביק את הקישור, ולהוסיף D.הקישור הזה לא עובד.
נסו את זה:
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=714B39714D6C6263633137464B3342347436653838673D3
בסוף D
יש אפשרות להעלות לכאן לצפיה תודהאתם חייבים לראות: שלמה כהן שר את 'נפשי' עם אלפי ילדים • צפו
קטע קטן מתוך אירוע ענק שמתקיים ברגעים אלו של "בני יוסף" יחד עם הזמר שלמה כהן ב'ארנה', עם מלאת חמש שנים לפטירת מרן הגר"ע יוסף זיע"א ולציון שלושים שנה לרשת החינוך
יש אפשרות להעלות לכאן לצפיה תודה
אפשר לצרף קישור של הקליפ להורדה?
איציק דדיה ויניב בן משיח
'אלוקי נשמה'
צמד הסופר-סטארים המצליחים איציק דדיה ויניב בן משיח בסינגל חדש, בלדה יפה ומרגשת בשם 'אלוקי נשמה' מתוך אלבומו הקרב של איציק דדיה. לחן: איציק דדיה,
עיבוד והפקה מוזיקלית: תמיר צור.
הזמר והיוצר איציק דדיה פותח את עונת החורף עם סינגל חדש בלחנו בשם 'אלוקי נשמה' מתוך אלבומו שיצא בקרוב. לביצוע המיוחד, צירף אליו איציק את ענק הזמר הים-תיכוני יניב בן משיח, לדואט משותף המשלב בצורה מיוחדת את הקולות האדירים של שני הווקאליסטים המוכשרים.
בשונה משיריו הקודמים שכתב והלחין, הפעם חוזר איציק אל "המקורות" ומוציא בלדה ים תיכונית מרגשת, כאשר יניב בן משיח בקולו האדיר משלים את החוויה המוסיקלית המיוחדת. כאמור, מילות השיר הם מתפילת 'אלוקי נשמה' הנאמרת בכל בוקר, הלחן הוא של איציק דדיה ועל ההפקה המוזיקלית אחראי המוזיקאי תמיר צור.
עבור איציק דדיה מדובר בחלום מקצועי שמתגשם. "בשבילי, יניב הוא אמן ענק וגדלתי עליו מגיל צעיר. הייתי קורא לו "אב התפילות" שלי", מספר איציק דדיה. "הצורה שבה יניב מגיש שיר, היכולת שלו לבטא את הרגש במילים בקולו המיוחד, היא מופלאה. כבוד גדול עבורי לשתף איתו פעולה בשיר שלי".
יניב בן משיח מברך גם הוא על שיתוף הפעולה, "אני מאוד מעריך את איציק דדיה כזמר, אומן ויוצר. זאת זכות בשבילי להעניק כבוד לדור הצעיר במוזיקה הטובה שלנו. אני מאחל הצלחה לאיציק ובטוח שהשיר שלנו יגע לקהל שלנו בדיוק בתוך הלב.."
לחץ כאן להורדה ישירה מפרוג:אפשר לצרף קישור של הקליפ להורדה?
חסום לי ההאפשרת להוריד מהתצוגה הזו.
תודה
איזה קליפ??? של מי??יכולים להעלות את הקליפ לפה?
כאן יש:מישהו יכול להעלות את השיר מחר של מרדכי שפירא
תודה
פליזזזזזזזזזזזזזזז
תעלו לי את השיר מחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: