הוא לא נותן להוריד,לפי מה שראיתי שם יש אפשרות אם מצטרפים לשם, אני אין לי זמן לבצע את זה, אבל אם זה חשוב לכם....
גם למי שמצטרף
הוא לא נותן להוריד,לפי מה שראיתי שם יש אפשרות אם מצטרפים לשם, אני אין לי זמן לבצע את זה, אבל אם זה חשוב לכם....
כדי שלא היה חסום בנטפרי להורדה מגמבומייל צריך שהיו לפחות שני קבצים אז להבא כל הצדיקים שמעלים דברים בגמבומייל בבקשה לעלות לפחות שניים ביחד (אפילו קובץ שלא קשור)בשעה זו משודר 'פורים טיש' מיוחד מאולפני 'קול חי' בהגשת הזמר רולי דיקמן ובליווי אמן הקלידים שמוליק לוטרמן ובהשתתפות אורחים וחברים רבים ביניהם – מנדי וייס, אריק דביר, החזן מוטי בויאר, מתפללי ביכנ"ס ברדיטשוב, יואב שוורץ מ'שירת היין', מוישי פרידמן מ'מעושן', הרב מיכאל לסרי שליט"א והרב שמשון פוקס שליט"א רב מדרש הכרמל באור יהודה • בואו לרקוד על הפארענצ'עס
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=734F7934385A613576472F464B3342347436653838673D3
(להוסיף D בסוף)
בבקשה מי שיכול להעלות לכאן כקובץ
בבקשה מי שיכול להעלות לכאן כקובץ
בבקשה בקובץ מצורף - לוי פאלקאוויטש יוסי שטענדיג ומקהלת שירה במחרוזת ריקודים
מתי שריקי - מחר
הוא לא נותן להוריד,
גם למי שמצטרף
אם אפשר בmp3 בבקשה
אם אפשר בmp3 בבקשה
תודה רבה מראש
אם אפשר בmp3 בבקשה
תודה רבה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: