בבקשה:את יכולה להוריד גם את הקינדרלך מההודעה הקודמת?
תודה
בבקשה:את יכולה להוריד גם את הקינדרלך מההודעה הקודמת?
תודה
זה השיר ? כי אני לא מצליחה לפתוחאשמח מאוד אם מישהו יוכל להעלות בדרייב,
תודה רבה.
https://www.c-live.co.il/רשת-מוסדות-עטרת-שלמה-•-מצילים-את-עולם-ה/
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=464362634D57485A346D58464B3342347436653838673D3Dארי היל, תזמורת פייער, מקהלת נשמה - אני מאמין
ביצוע לשיר "אני מאמין" מהדיסק "שנית" של הזמר שמעי ענגעל
מרדכי רוט - לך מחכים
המטפל הרגשי מרדכי רוט בסינגל קליפ חמישי מתוך אלבום הבכורה שלו.
מה בצע - סנדי אופמן - מקהלת ילדים: שיר ושבח | Ma Betsa - Sendy Oppman - Shir V’shevach Boys Choir
מה בצע" היה אמור לצאת בעוד תקופה, אך עקב הצער הנורא והזעזוע על חילול בית הכנסת בשבוע האחרון ביקש סנדי להביע בזה את צערו על ההרס הנורא ולהקדים את הופעתו, "מה בצע" יוצא לצד קליפ פסטורלי ומרגיע שצולם ע"י אמן הצילום הידוע לירן שמש. לא נותר לנו ולכם אלא להצטער על החורבן ולהתחבר למילים שכל כך מתאימות 'מה בצע בדמי ברדתי אל שחת'!
זה מה שיש לי (לא וידיאו).אפשר בבקשה את השיר והאמת של ישי ריבו ושלמה ארצי נשמח אם יעלו בגרסת וידאו
תודה רבה מראש!
בואי בשלום - להקת ממעמקים מארחת את גלעד פוטולסקי ומישה קירקילן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: