לכל מי שעדיין מסתפק שיהיה ברור,
מסתבר שמסתמא יתכן שיכול להיות שאולי אין ספק ש -
אם הקמפיין מצליח - מחר אנחנו רואים הדסטארט חדש של ספרו של יואל.
הוא מחכה לזה בכיליון עיניים. ואנחנו גם [ובעצם - מי לא??]
אי לכך,
בהתאם לזאת,
ובהקשר לנ"ל -
כל מי שגעציל עדיין לא הצליח לדבר אל ליבו, אבל רוצה לראות את הספר של יואל [זה עם כל המסכנים הרווקים הגרושים חולי הנפש המרה השחורה, סלבייה המתקנת, יויחנן (הבנש"ק הרווק) מהסופגניות והרויטע בעקאלך והבקלאוות של הפרענקאלאך, הרב שגלה ותלמידיו שגלו עמו, (שירת בנות צלפחד) אייזינבך מהצבא, קלצקין מהיונים הצלויות ועוד כהנה ושלא - עולה על מכבש הדפוס שיזדרז להשלים את ההדסטארט הנוכחי.
ונתן, לא שגעציל פחות מעניין <אני לא אמרתי> אלא פשוט הוכח שהכאסח [המדומה] ביניכם נבחר להיות מקדם מכירות לא רע...
אחת הסיבות שהלכתי על הדסטארט מראש הייתה כדי להוכיח ליואל שזה אפשרי. אני המעריץ מס' 1 שלו, הכתיבה המחוננת, הדמויות, חד בדרא ממש.
הבחור גאון. (עם כי פסימי מידי, כידוע, עובדים על זה)
ובכן, חבריא. אתגר קצרצר של ממש.
כעת השעה היא 13:14, ויש לנו 195 תומכים. מה דעתכם, האם נצליח להגיע לשעה 14:00 עם 209 תומכים?
לפני שאתם מפהקים, הקשיבו ליוסי וידס.
הוא אברך רגיל, לא נואם מחונן, לא סופר בינלאומי, לא אמרגן אירועים, לא צנחן מוכר, לא אשף יחסי ציבור, לא שף מושלם, לא זייפן מחונן, לא טבח תימני, לא יאכטיונר טחון, לא באבא מאיר פנים, לא הרב הראשי לישראל, לא יו"ר הרשות, לא מזכ"ל משרד הפנים, לא מועמד לראשות העיר אלעד, לא מועמד לכלא 6, לא נציב תלונות הציבור של פרוג, לא אחראי משמרת בסותבי'ס, לא מנהל אבטחה באסדת גז, לא מנהל ייצור במפעל קסדות, לא חשמלאי הססן, לא יומנאי שחרחר, לא פקיד בנק, לא סופר דולרים בציריך, לא ולא ולא.
אברך, רגיל, שגרתי, בן תורה.
בשעה האחרונה הוא הרים שני טלפונים. בעצם - שלושה.
בשנים הראשונים הוא פנה לשני קרוביו. אחיו וגיסו, ו.. סיפר להם על הספר שלנו. בשיחה השלישית הוא התקשר לספר לי כי נוספו שני תומכים לספר...
אז חבר'ה- אנא מכם. בואו ביחד ונגיע ל 209 תומכים, עד השעה 14:00.
תעשו את זה?
למען פרצופה המכורכם של דודה נחמה - צאו לדרךךךךךךךךךךךךךךךך
נתן.