זה של הינשופים:
https://blog.etsy.com/en/butter-cookie-owls/
השאר, אני לא זוכרת איפה הם קיימים, וגם אם כן זכור לי שהם באנגלית עם חומרים לא צפויים
והנה המתכון של הינשופים -
מתורגם
מסורת במשפחה שלנו למארח של ארוחת חג ההודיה כדי להפוך את מתנת פרידה אכיל לאורחים. אני בעיקר מצפה שהוריד ממנו של אמא שלי, שהם עוגיות תירס או תבלינים קרמל ארוזים בשקיות צלופן. תמיד יש הפינוקים מגע homespun - תגי מתנה בדרך כלל בכתב יד וסרט בצבעי סתיו.
עוגיות ינשוף היער האלה עומדים בכל הקריטריונים למתנת פרידת החג גדולה: הם קלים להכנה והעונה מתאימה (וחמודה!). הם גם עשיר בחמאה, שהופך אותם לטיפול טעים עם קפה או כוס חלב.
לחתוך את בצק העוגיות, תצטרך עוגייה מחתך 3 אינץ 'או טבעת בצק. בעת צרה, אתה יכול להשתמש בכוס עם פתיחת 3 אינץ '. מלבד המברשת של אמן קטן, אתה לא צריך שום כלים מיוחדים כדי לתת את העוגיות האלה פני הינשוף שלהם, רק שבבי שוקולד ושקדים. מבחר רחב של שקיות צלופן, סרט וחבל של האופה ניתן למצוא בEtsy.
אתה תצטרך:
1/2 פאונד (שני מקלות) חמאה לא מלוחה
1 כוס סוכר בתוספת 2 כפות גרגירי
1 ביצה
1 כפית. תמצית וניל
1/2 כפית. תמצית שקדים
3 כוסות קמח כל המטרה
קורט מלח
40 שוקולד צ'יפס
20 כל שקדים
1/2 כוס שקדים רסיסים
אבקת קקאו לאיבוק
נייר קלף
בואו נתחיל!
1. במערבל חשמלי מצויד בקובץ המצורף ההנעה, לערבב את החמאה וסוכר יחד עד עתה שולב. האם לא על-תערובת בשלב זה, או העוגיות עלולות להתפשט תוך אפייה.
2. מוסיף את הביצה והווניל ותמציות שקדים. מערבבים שוב במהירות נמוכה, עוצר כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי צורך.
3. בקערה בינונית, להקציף יחד את הקמח והמלח. הוסף לתערובת החמאה וביצים. מערבבים במהירות נמוכה עד לקבלת הבצק יצר ואין עוד כל פסים של חמאה בקערת הערבוב. טיפ: לבצק לעתים קרובות גוש סביב מצורף ההנעה בעת היותו מעורב; זה נורמלי וזה סימן טוב שהבצק שלך הוא העקביות הנכונה. אם התערובת שלך לא באה יחד והוא מתפורר, להוסיף מים קרים קרח, 1 כף. בכל פעם, עד שגושי הבצק.
4. קו תבנית אפייה בנייר אפייה. בצק על 1/2 כוס להפריש לשימוש מאוחר יותר, ולאחר מכן להפעיל את השאר החוצה אל גיליון אחר של נייר אפייה, ציפוי בסדין שלישי. השתמש במערוך לגלגל את הבצק למלבן דיסק בין שני העיתונים. מעבירים את הבצק, נייר וכל, לנייר אפייה גדולה וחזק עוטף בניילון הנצמד. מכניס למקרר לשעה 1.
5. הסר את גיליון העליון של נייר אפייה וגליל בצק קצת רזה, מכוון לעובי כי הוא מעט גדול יותר מ1/4 אינץ '.הבצק לא צריך להיות דביק; אם כן, ייתכן שאבק על פני השטח בקלילות עם קמח, אבל לא יותר מדי! אתה לא רוצה פסים של אפוי קמח לבן על העוגיות היפות שלך.
6. חותכים את צורות עגולות 3 אינץ 'מהבצק ומעביר לתבנית האפייה מוכנה; אלה יהפכו לגופי הינשוף שלך. היזהר שלא למתוח את העיגולים או שהם יהיו מעוותים לאחר האפייה.
7. מניחים את שוקולד הצ'יפס ושקדים בקערה קטנה בהישג יד.
8. השתמשו בבצק שמורות לגלגל כדורים קטנים, שיש בגודל ומקום שני בחלקו העליון של כל גוף ינשוף.
9. מקום שבב שוקולד, הצביע בצד למטה, לכל כדור בצק ולוחץ בעדינות כדי ליצור את עיני הינשוף.
10. להוסיף כל שקדים פשוט מתחת לכל זוג עיני ינשוף לעשות מקורי ינשוף.
11. שימוש בעוגייה מחתך 3 אינץ ', בעדינות להבקיע כנפיים בכל צד של העוגייה. היזהר שלא לחתוך כל הדרך - אתה רק רוצה לעשות קו על פני השטח של העוגייה.
12. לחץ פרוס שקדים בקצה התחתון של העוגיות בצורת טפרים.
13. בעזרת סכין חמאה או מרית קטנה, חדה, להבקיע צלב-בקיעה על הכנפיים לחקות נוצות.
14. אבק כנפיים עם אבקת קקאו מעט לפני האפייה.
15. מכניס למקרר עוגיות במשך 30 דקות. זה יעזור לי העוגיות לשמור צורה חדה תוך אפייה.
16. מחממים התנור ל 350 מעלות, ואז לאפות את העוגיות במשך 15 עד 20 דקות. אתה יודע את העוגיות נעשות כאשר הם הופכים ריחניים והטפרים פרוסים-השקד מתחילים להפוך להזהבה.
17. בואו מגניבים על תבנית האפייה במשך 5 דקות. העברה למדף תיל להתקרר לחלוטין.
18. חבילה כל עוגיית ינשוף בתיק צלופן קשור בסרט או החוט של האופה לנתינת מתנות.