>>>>>אשכול ההשראות הגדול של אפיה, עוגות, עוגיות ועוד >>>>

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
יש אצלי מאגר ענק של תמונות מדהימות של עוגות ועוגיות ועוד כל מיני דברים שקשורים לאפיה.
חשבתי לעצמי למה לא לשתף?
בטוח תהינה כאן נשות חיל שיפיקו מזה תועלת רבה!

למי שקוראת רק את המודגשים :D : למען הסר הספק, לא אני הכנתי את המתכונים
מתחילה לשתף, תשתפו גם!

מתחילים >>>

עוגיות ינשוף מתוקות מהבלוג המדהים הזה: http://www.sprinklebakes.com/
(מקוה שזה יעלה לפי הסדר...)
 

קבצים מצורפים

  • sprinklebakes-owl-cookies-003.jpg
    KB 18.3 · צפיות: 1,003
  • sprinklebakes-owl-cookies-eyes.jpg
    KB 22.4 · צפיות: 630
  • sprinklebakes-owl-cookies-eye.jpg
    KB 22.5 · צפיות: 472
  • sprinklebakes-owl-cookies-nose.jpg
    KB 22.9 · צפיות: 427
  • sprinklebakes-owl-cookies-talons.jpg
    KB 19.8 · צפיות: 377
  • sprinklebakes-owl-cookies-wings.jpg
    KB 21.6 · צפיות: 363
  • sprinklebakes-owl-cookies-wing-texture.jpg
    KB 22.8 · צפיות: 382
  • sprinklebakes-owl-cookies-nuts.jpg
    KB 38 · צפיות: 345
  • sprinklebakes-owl-cookies-final-pin.jpg
    KB 79.9 · צפיות: 364
  • brush-bright.jpg
    KB 27.1 · צפיות: 559

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עוגות אישיות עם עלי שוקולד ( נראה לי מאותו בלוג)
 

קבצים מצורפים

  • Baby Chocoalte Bundts Fair Trade SprinkleBake 6s.jpg
    KB 132.3 · צפיות: 513
  • Baby Chocoalte Bundts Fair Trade SprinkleBakes 2.jpg
    KB 171.6 · צפיות: 325
  • Baby Chocoalte Bundts Fair Trade SprinkleBakes 3.jpg
    KB 124.1 · צפיות: 284
  • Baby Chocoalte Bundts Fair Trade SprinkleBakes 5.jpg
    KB 189.1 · צפיות: 285
  • Baby Chocoalte Bundts Fair Trade SprinkleBakes 6.jpg
    KB 136.1 · צפיות: 358
  • Baby Chocoalte Bundts Fair Trade SprinkleBakes 9.jpg
    KB 48.9 · צפיות: 460

פשוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
אהבתי את הרעיון!

כל האשכולות של בקר הם באמת חתיכת השראה!!
מומלץ!!
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עוגת בית:
 

קבצים מצורפים

  • Candy Bar Cheesecake Brownie Mountain 4.jpg
    KB 53 · צפיות: 513
  • Candy Bar Cheesecake Brownie Mountain 5.jpg
    KB 64.1 · צפיות: 335
  • Candy Bar Cheesecake Brownie Mountain 6.jpg
    KB 65.8 · צפיות: 294
  • Candy Bar Cheesecake Brownie Mountain 10.jpg
    KB 63 · צפיות: 286
  • Candy Bar Cheesecake Brownie Mountain 12.jpg
    KB 82 · צפיות: 288
  • Candy Bar Cheesecake Brownie Mountain 16.jpg
    KB 65.6 · צפיות: 308
  • Candy Bar Cheesecake Brownie Mountain 17.jpg
    KB 68.5 · צפיות: 296
  • Candy Bar Cheesecake Brownie Mountain 18.jpg
    KB 138.3 · צפיות: 294
  • Candy Bar Cheesecake Brownie Mountain.jpg
    KB 135.5 · צפיות: 360
  • Candy Bar Cheesecake Brownie Mountain 2.jpg
    KB 168.4 · צפיות: 518

שירה ר

משתמש רשום
מדהים!!
יפיפה!!
איך צבעת את צידי עוגיות הינשוף?
אפשר מתכון מדויק?
משהו מיוחד, תעלו עוד!!
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י שירה ר;1960079:
מדהים!!
יפיפה!!
איך צבעת את צידי עוגיות הינשוף?
אפשר מתכון מדויק?
משהו מיוחד, תעלו עוד!!

חבר'ה, לא להתבלבל, לא אני הכנתי!
זה רק אשכול השראות מהרשת (או ממכם)

היא איבקה אותם עם קקאו
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עוגיות לב ובצק סוכר:
 

קבצים מצורפים

  • cookie.jpg
    KB 145.8 · צפיות: 347
  • cookie2.jpg
    KB 80.9 · צפיות: 177
  • cookie3.jpg
    KB 186.1 · צפיות: 162
  • cookie5.jpg
    KB 201.5 · צפיות: 148
  • cookie6.jpg
    KB 63.1 · צפיות: 156
  • cookie7.jpg
    KB 91.2 · צפיות: 159
  • cookie8.jpg
    KB 84.6 · צפיות: 189
  • cookie9.jpg
    KB 63.6 · צפיות: 273

ts4

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
אפרת-רוצים עודדד
 

חנה4

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
אולי המאגר הזה נמצא בדרייב או משהו כזה שלא תצטרכי להעלות תמונה תמונה?
 

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מהאתר :http://www.manteka.co.il/items/1232.html
40 יחידות

חומרים לכדורים:
1/2 צנצנת ממרח לוטוס
1 כוס עוגיות לוטוס מפוררות לגודל פירורי לחם
1 כוס שוקולד מריר גרוס דק (במעבד מזון או במגרדת)
1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים

חומרים לציפוי ראשון:
300 גר שוקולד מריר או שוקולד חלב

חומרים לציפוי שני:
1 כוס אבקת קקאו כהה

אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל החומרים לכדורים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
לגלגל לכדורים קטנים ולהקפיא לשעתיים.
להמיס את השוקולד המריר ולטבול בעדינות כל כדור לוטוס בשוקולד.
להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולצנן במקרר כשעה.
לטבול את הכדורים המצופים באבקת הקקאו ולשמור בקופסא סגורה במקפיא עד להגשה.

(אני בעז''ה בימים הקרובים רוצה לעשות את המתכון , ויצלם לכם ויעלה לפה )
 

קבצים מצורפים

  • 46dab725dcec21832ff6fc55e05fcea7_L.jpg
    KB 359.1 · צפיות: 0

פשוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
עוגת פיצה קרין גורן

היא נראית כמו פיצה, אבל זו בעצם עוגייה בתחפושת.
הבסיס הוא עוגית שוקולד,
הרוטב הוא ריבה אדומה והגבינה היא רק שוקולד לבן מגורר.


כמות: עוגיית פיצה ענקית בתבנית תנור גדולה
חומרים
לבצק ה"פיצה":
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס סוכר חום כהה
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית מלח
100 גרם חמאה
1/4 1 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כוס שוקולד צ'יפס
ל"רוטב עגבניות":
1 כוס ריבה אדומה
ל"גבינה הצהובה":
1 חפיסה שוקולד לבן

אופן ההכנה
להכנה במיקסר:
מחממים תנור ל 160 מעלות.
שמים בקערה גדולה סוכר,לבן, סוכר חום, ביצה, תמצית וניל ומלח ומערבבים.
שמים את החמאה בקערית ומחממים במיקרוגל במשך דקה עד שהיא נמסה. מוסיפים את החמאה המומסת לקערה הגדולה ומערבבים בכף עץ.
מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתיה ושוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד שמתקבל בצק אחיד.
משטחים את הבצק על נייר אפייה לעיגול דק, כך שתתקבל עוגייה ענקית. אם הבצק נדבק לידיים הרטיבו אותן המעט מים. מעבירים את העוגייה עם נייר האפייה לתבנית תנור גדולה.
אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות למשך 35-30 דקות, עד שהעוגייה זהובה ויציבה בשוליים ועדיין רכה במרכז.
נותנים לעוגייה להתקרר לגמרי. מורחים על העוגייה את הריבה בעזרת גב של כף.
מגררים בפומפייה את השוקולד הלבן מעל הריבה, עד שהשוקולד מכסה את כל פני העוגייה.
 

קבצים מצורפים

  • עוגיית_פיצה (1).jpg
    KB 105.7 · צפיות: 527

איכות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תודה!
הדברים שהעילתם מקוריים ומיוחדים!

ועכשיו שתי שאלות:
א. האם יש לך מתכונים של ה"הפגזות" הראשונות שהעלית?
ב. האם יש מישהי שריכזה בצורה מסודרת את כל ההשראות המאלפות וההדגמות המפורטות ש"בקר" העלתה?

תודה! אין כמוכם!
 

פשוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
לשאלה ב:

הנה כל המתכונים של בקר!
כאן
 

איכות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תודה,
אבל רציתי אותם בקובץ WORD נגיד... מוכן להדפסה...
אני מתעצלת להעתיק הכל, ואם יש מישהי שכבר עשתה זאת - אשמח להיעזר....
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י איכות;1960450:
תודה!
הדברים שהעילתם מקוריים ומיוחדים!

ועכשיו שתי שאלות:
א. האם יש לך מתכונים של ה"הפגזות" הראשונות שהעלית?
ב. האם יש מישהי שריכזה בצורה מסודרת את כל ההשראות המאלפות וההדגמות המפורטות ש"בקר" העלתה?

תודה! אין כמוכם!

זה של הינשופים: https://blog.etsy.com/en/butter-cookie-owls/

השאר, אני לא זוכרת איפה הם קיימים, וגם אם כן זכור לי שהם באנגלית עם חומרים לא צפויים :D



והנה המתכון של הינשופים - מתורגם

מסורת במשפחה שלנו למארח של ארוחת חג ההודיה כדי להפוך את מתנת פרידה אכיל לאורחים. אני בעיקר מצפה שהוריד ממנו של אמא שלי, שהם עוגיות תירס או תבלינים קרמל ארוזים בשקיות צלופן. תמיד יש הפינוקים מגע homespun - תגי מתנה בדרך כלל בכתב יד וסרט בצבעי סתיו.

עוגיות ינשוף היער האלה עומדים בכל הקריטריונים למתנת פרידת החג גדולה: הם קלים להכנה והעונה מתאימה (וחמודה!). הם גם עשיר בחמאה, שהופך אותם לטיפול טעים עם קפה או כוס חלב.

לחתוך את בצק העוגיות, תצטרך עוגייה מחתך 3 אינץ 'או טבעת בצק. בעת צרה, אתה יכול להשתמש בכוס עם פתיחת 3 אינץ '. מלבד המברשת של אמן קטן, אתה לא צריך שום כלים מיוחדים כדי לתת את העוגיות האלה פני הינשוף שלהם, רק שבבי שוקולד ושקדים. מבחר רחב של שקיות צלופן, סרט וחבל של האופה ניתן למצוא בEtsy.

אתה תצטרך:

1/2 פאונד (שני מקלות) חמאה לא מלוחה
1 כוס סוכר בתוספת 2 כפות גרגירי
1 ביצה
1 כפית. תמצית וניל
1/2 כפית. תמצית שקדים
3 כוסות קמח כל המטרה
קורט מלח
40 שוקולד צ'יפס
20 כל שקדים
1/2 כוס שקדים רסיסים
אבקת קקאו לאיבוק
נייר קלף
בואו נתחיל!

1. במערבל חשמלי מצויד בקובץ המצורף ההנעה, לערבב את החמאה וסוכר יחד עד עתה שולב. האם לא על-תערובת בשלב זה, או העוגיות עלולות להתפשט תוך אפייה.

2. מוסיף את הביצה והווניל ותמציות שקדים. מערבבים שוב במהירות נמוכה, עוצר כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי צורך.

3. בקערה בינונית, להקציף יחד את הקמח והמלח. הוסף לתערובת החמאה וביצים. מערבבים במהירות נמוכה עד לקבלת הבצק יצר ואין עוד כל פסים של חמאה בקערת הערבוב. טיפ: לבצק לעתים קרובות גוש סביב מצורף ההנעה בעת היותו מעורב; זה נורמלי וזה סימן טוב שהבצק שלך הוא העקביות הנכונה. אם התערובת שלך לא באה יחד והוא מתפורר, להוסיף מים קרים קרח, 1 כף. בכל פעם, עד שגושי הבצק.

4. קו תבנית אפייה בנייר אפייה. בצק על 1/2 כוס להפריש לשימוש מאוחר יותר, ולאחר מכן להפעיל את השאר החוצה אל גיליון אחר של נייר אפייה, ציפוי בסדין שלישי. השתמש במערוך לגלגל את הבצק למלבן דיסק בין שני העיתונים. מעבירים את הבצק, נייר וכל, לנייר אפייה גדולה וחזק עוטף בניילון הנצמד. מכניס למקרר לשעה 1.

5. הסר את גיליון העליון של נייר אפייה וגליל בצק קצת רזה, מכוון לעובי כי הוא מעט גדול יותר מ1/4 אינץ '.הבצק לא צריך להיות דביק; אם כן, ייתכן שאבק על פני השטח בקלילות עם קמח, אבל לא יותר מדי! אתה לא רוצה פסים של אפוי קמח לבן על העוגיות היפות שלך.

6. חותכים את צורות עגולות 3 אינץ 'מהבצק ומעביר לתבנית האפייה מוכנה; אלה יהפכו לגופי הינשוף שלך. היזהר שלא למתוח את העיגולים או שהם יהיו מעוותים לאחר האפייה.

7. מניחים את שוקולד הצ'יפס ושקדים בקערה קטנה בהישג יד.

8. השתמשו בבצק שמורות לגלגל כדורים קטנים, שיש בגודל ומקום שני בחלקו העליון של כל גוף ינשוף.

9. מקום שבב שוקולד, הצביע בצד למטה, לכל כדור בצק ולוחץ בעדינות כדי ליצור את עיני הינשוף.

10. להוסיף כל שקדים פשוט מתחת לכל זוג עיני ינשוף לעשות מקורי ינשוף.

11. שימוש בעוגייה מחתך 3 אינץ ', בעדינות להבקיע כנפיים בכל צד של העוגייה. היזהר שלא לחתוך כל הדרך - אתה רק רוצה לעשות קו על פני השטח של העוגייה.

12. לחץ פרוס שקדים בקצה התחתון של העוגיות בצורת טפרים.

13. בעזרת סכין חמאה או מרית קטנה, חדה, להבקיע צלב-בקיעה על הכנפיים לחקות נוצות.

14. אבק כנפיים עם אבקת קקאו מעט לפני האפייה.

15. מכניס למקרר עוגיות במשך 30 דקות. זה יעזור לי העוגיות לשמור צורה חדה תוך אפייה.

16. מחממים התנור ל 350 מעלות, ואז לאפות את העוגיות במשך 15 עד 20 דקות. אתה יודע את העוגיות נעשות כאשר הם הופכים ריחניים והטפרים פרוסים-השקד מתחילים להפוך להזהבה.

17. בואו מגניבים על תבנית האפייה במשך 5 דקות. העברה למדף תיל להתקרר לחלוטין.

18. חבילה כל עוגיית ינשוף בתיק צלופן קשור בסרט או החוט של האופה לנתינת מתנות.
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עוגיות קוקוס נחמדות:
 

קבצים מצורפים

  • Pecan Joy 2.jpg
    KB 265.5 · צפיות: 224
  • Pecan Joy 3.jpg
    KB 813.4 · צפיות: 143
  • pecan joy 5.jpg
    KB 202.9 · צפיות: 143
  • pecan joy 5a.jpg
    KB 231.1 · צפיות: 144
  • עוגיות קוקוס פקאן - מתורגם.pdf
    KB 191.5 · צפיות: 275

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י איכות;1960450:
תודה!
הדברים שהעילתם מקוריים ומיוחדים!

ועכשיו שתי שאלות:
א. האם יש לך מתכונים של ה"הפגזות" הראשונות שהעלית?
ב. האם יש מישהי שריכזה בצורה מסודרת את כל ההשראות המאלפות וההדגמות המפורטות ש"בקר" העלתה?

תודה! אין כמוכם!


נכתב ע"י אפרת 10;1960602:
זה של הינשופים: https://blog.etsy.com/en/butter-cookie-owls/

השאר, אני לא זוכרת איפה הם קיימים, וגם אם כן זכור לי שהם באנגלית עם חומרים לא צפויים :D



אה, ואולי זה יתן השראה לבקר להמציא לנו מתכונים :D
 

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י אפרת 10;1960625:
אה, ואולי זה יתן השראה לבקר להמציא לנו מתכונים :D

היא ממציאה הרבה מתכונים ופטיפורים
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י אפרת 10;1960602:
זה של הינשופים: https://blog.etsy.com/en/butter-cookie-owls/

השאר, אני לא זוכרת איפה הם קיימים, וגם אם כן זכור לי שהם באנגלית עם חומרים לא צפויים :D



והנה המתכון של הינשופים - מתורגם

מסורת במשפחה שלנו למארח של ארוחת חג ההודיה כדי להפוך את מתנת פרידה אכיל לאורחים. אני בעיקר מצפה שהוריד ממנו של אמא שלי, שהם עוגיות תירס או תבלינים קרמל ארוזים בשקיות צלופן. תמיד יש הפינוקים מגע homespun - תגי מתנה בדרך כלל בכתב יד וסרט בצבעי סתיו.

עוגיות ינשוף היער האלה עומדים בכל הקריטריונים למתנת פרידת החג גדולה: הם קלים להכנה והעונה מתאימה (וחמודה!). הם גם עשיר בחמאה, שהופך אותם לטיפול טעים עם קפה או כוס חלב.

לחתוך את בצק העוגיות, תצטרך עוגייה מחתך 3 אינץ 'או טבעת בצק. בעת צרה, אתה יכול להשתמש בכוס עם פתיחת 3 אינץ '. מלבד המברשת של אמן קטן, אתה לא צריך שום כלים מיוחדים כדי לתת את העוגיות האלה פני הינשוף שלהם, רק שבבי שוקולד ושקדים. מבחר רחב של שקיות צלופן, סרט וחבל של האופה ניתן למצוא בEtsy.

אתה תצטרך:

1/2 פאונד (שני מקלות) חמאה לא מלוחה
1 כוס סוכר בתוספת 2 כפות גרגירי
1 ביצה
1 כפית. תמצית וניל
1/2 כפית. תמצית שקדים
3 כוסות קמח כל המטרה
קורט מלח
40 שוקולד צ'יפס
20 כל שקדים
1/2 כוס שקדים רסיסים
אבקת קקאו לאיבוק
נייר קלף
בואו נתחיל!

1. במערבל חשמלי מצויד בקובץ המצורף ההנעה, לערבב את החמאה וסוכר יחד עד עתה שולב. האם לא על-תערובת בשלב זה, או העוגיות עלולות להתפשט תוך אפייה.

2. מוסיף את הביצה והווניל ותמציות שקדים. מערבבים שוב במהירות נמוכה, עוצר כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי צורך.

3. בקערה בינונית, להקציף יחד את הקמח והמלח. הוסף לתערובת החמאה וביצים. מערבבים במהירות נמוכה עד לקבלת הבצק יצר ואין עוד כל פסים של חמאה בקערת הערבוב. טיפ: לבצק לעתים קרובות גוש סביב מצורף ההנעה בעת היותו מעורב; זה נורמלי וזה סימן טוב שהבצק שלך הוא העקביות הנכונה. אם התערובת שלך לא באה יחד והוא מתפורר, להוסיף מים קרים קרח, 1 כף. בכל פעם, עד שגושי הבצק.

4. קו תבנית אפייה בנייר אפייה. בצק על 1/2 כוס להפריש לשימוש מאוחר יותר, ולאחר מכן להפעיל את השאר החוצה אל גיליון אחר של נייר אפייה, ציפוי בסדין שלישי. השתמש במערוך לגלגל את הבצק למלבן דיסק בין שני העיתונים. מעבירים את הבצק, נייר וכל, לנייר אפייה גדולה וחזק עוטף בניילון הנצמד. מכניס למקרר לשעה 1.

5. הסר את גיליון העליון של נייר אפייה וגליל בצק קצת רזה, מכוון לעובי כי הוא מעט גדול יותר מ1/4 אינץ '.הבצק לא צריך להיות דביק; אם כן, ייתכן שאבק על פני השטח בקלילות עם קמח, אבל לא יותר מדי! אתה לא רוצה פסים של אפוי קמח לבן על העוגיות היפות שלך.

6. חותכים את צורות עגולות 3 אינץ 'מהבצק ומעביר לתבנית האפייה מוכנה; אלה יהפכו לגופי הינשוף שלך. היזהר שלא למתוח את העיגולים או שהם יהיו מעוותים לאחר האפייה.

7. מניחים את שוקולד הצ'יפס ושקדים בקערה קטנה בהישג יד.

8. השתמשו בבצק שמורות לגלגל כדורים קטנים, שיש בגודל ומקום שני בחלקו העליון של כל גוף ינשוף.

9. מקום שבב שוקולד, הצביע בצד למטה, לכל כדור בצק ולוחץ בעדינות כדי ליצור את עיני הינשוף.

10. להוסיף כל שקדים פשוט מתחת לכל זוג עיני ינשוף לעשות מקורי ינשוף.

11. שימוש בעוגייה מחתך 3 אינץ ', בעדינות להבקיע כנפיים בכל צד של העוגייה. היזהר שלא לחתוך כל הדרך - אתה רק רוצה לעשות קו על פני השטח של העוגייה.

12. לחץ פרוס שקדים בקצה התחתון של העוגיות בצורת טפרים.

13. בעזרת סכין חמאה או מרית קטנה, חדה, להבקיע צלב-בקיעה על הכנפיים לחקות נוצות.

14. אבק כנפיים עם אבקת קקאו מעט לפני האפייה.

15. מכניס למקרר עוגיות במשך 30 דקות. זה יעזור לי העוגיות לשמור צורה חדה תוך אפייה.

16. מחממים התנור ל 350 מעלות, ואז לאפות את העוגיות במשך 15 עד 20 דקות. אתה יודע את העוגיות נעשות כאשר הם הופכים ריחניים והטפרים פרוסים-השקד מתחילים להפוך להזהבה.

17. בואו מגניבים על תבנית האפייה במשך 5 דקות. העברה למדף תיל להתקרר לחלוטין.

18. חבילה כל עוגיית ינשוף בתיק צלופן קשור בסרט או החוט של האופה לנתינת מתנות.

להמרת פאונד לקילו תעשו חישוב. הראש שלי לא עבוד עכשיו [כתבתי שאני מתאוששת...] אבל היחס של קילו לפאונד הוא 1 ק"ג + 2.2 פאונד.
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י חנון;1960807:
היא ממציאה הרבה מתכונים ופטיפורים

אני יודעת
רק שבטח ישאלו כאן איך עושים כל מיני דברים שאין להם מתכונים אלא רק תמונות
ככה שלא יהיה לבקר ברירה אלא להמציא כאן קומבינות חדשות :D ;)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה