כללי אשכול הברכות למרצה המסור מר איתי לוסטגרטן - על הופעת ספרו החדש על אדובי אילוסטרייטר

גרפקליק

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
נא להעלות לכאן ברכות ואיחלים!!!!

היוצרת81

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אומנם אני לא מכירה, רק ראיתי עבודות (מדהימות!) ובכל זאת.. רוב ברכות והרבה הצלחה!

חזק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
איתי היה המורה במחזור שלי,
עד היום אני נעזר בו והכל בכיף!
ברכות איתי!

אברהמי גרינשטיין

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
איתי הוא המורה שלי עכשיו, פשוט מורה מיוחד מקצועי יצירתי ועוד רבות!!!
ברכות להוצאת הספר החדש!!! המון הצלחה תמיד!!!

itailu

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
תודה רבה על כל הברכות, מחמיא לי מאוד :)

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ברכות על הספר החדש!!!!!
בהחלט מרצה בחסד,!!!
למדתי אצלו פוטושופ (לא בפרוג)

משה וייס

משתמש פעיל
גם אני הק' מצרף לכל הנ"ל ומאחל למרצינו היקר הרבה הצלחה ובשעה טובה.
(ראיתי עכשיו את תמונות המש שהעלה גולש אחר והם מדהימות!).

יאיריד

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
רצה הקל הטוב ורכשתי את הספר, במבט ראשון ניכר שמחבר הספר, הולך על שלמות מבלי לעגל פינות, הספר מודפס על נייר כרומו עבה ומשובח, הדפסה צבעונית מעוצבת, ומושכת לב. קראתי את הספר.. מורגש בעליל שמדובר באיש עם ניסיון של שנים רבות בהוראה. לא עוד דפים אפורים עליהם מודפסים תפריטים משעממים, ישר לעבודה... גם אם אתה מעצב מתחיל, שבחרתה לעבודה עם משפחת אדובי, תרגיש כבר בפרק הראשון חדוות יצירה. גם אם אתה עם עבר של שנים עבודה בתוכנה, וכל רזי התוכנה ומכמוניה נהירים וצהירים לך, עדיין תמצא בהם טכניקות שלא ידעת, קיצורי דרך שיחסכו לך זמן עבודה, ובעיקר עבודה עם התוכנה בצורה נכונה ומסודרת. ומה שיש לי לומר למחבר. תודה רבה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה