שוחחתי עם אחותי עכשיו שאמרה לי שאשדוד הפכה ל"עיר אדומה" בשל גילוי של המון חולי קורונה באשדוד.
יש אסמכתא לדבריה?
הייתי שמחה קבל מענה ברור לנושא.
יש אסמכתא לדבריה?
הייתי שמחה קבל מענה ברור לנושא.
יש המון קהילות באשדוד, ואין ביניהם כמעט מגע בבתי כנסיות בבתי ספר וכו', לכן כנראה מדובר על קהילה אחת שיש בה התפרצות.
גם בסמינר בעלזא התגלתה חולה מאומתת...אחותי לומדת בויזניץ ויש לה חברה מאומתת, יודעת שבחיידר כלל חסידי גם נמצאו אחים חיוביים (אבל כבר לפני שבוע וחצי בערך)
וכן בכולל 'עטרת צבי' וכן בבצפר שרייבר
לגבי גור- לא יודעת
אבל באמת המצב לא משהו
ירושלים ממש לא במצב מעולהרגע, אחותי פשוט ירושלמית, היא טוענת שירושלים במצב מעולה וכמעט אין שם חולים,
בהצצה אחורה ב"המודיע" גילה לי שאם החשבון שלי שאשדוד היא חצי מירושלים, אז כמות החולים צריכה להיות מקסימום עד חצי, בינתיים, רוב הימים היה בין רבע לחצי, אז???
באמת ירושלים במצב מעולה? או שגם שם יש המון קהילות שפשוט לא בודקות?
מישהו אמר לי שברמותאיפה בירושלים יש הרבה חולים?
לי לא נראה שזה בגלל זלזול בהנחיות.נא להמשיך לזלזל בהנחיות.
בואי,לי לא נראה שזה בגלל זלזול בהנחיות.
נראה לי שבעיקר בתי הספר והגנים וכל המקומות שמתקבצים בהם הרבה אנשים.
זה ממש מן הנמנע להדבק.
אולי בעקבות הגל השני אפשר לפתוח אשכול מיוחד לקורונה שהוא יהיה רק לדיווחים בלבדכל ירידה לפסים אישיים/לגופן של קהילות תגרום למחיקת האשכול לאלתר.
אם הוא חשוב לכם, תשמרו עליו.
בכל המוסדות חינוך ברחבי הארץ יש 700 חולים פלוס אחרי שעשרות אלפים בבידוד במוסדות החינוללי לא נראה שזה בגלל זלזול בהנחיות.
נראה לי שבעיקר בתי הספר והגנים וכל המקומות שמתקבצים בהם הרבה אנשים.
זה ממש מן הנמנע להדבק.
מתוך מאות אלפי תלמידים ועובדים700 במוסדות חינוך, זה הרבה מאוד במשפחות.
ראיתי שבגימנסיה היו 160 חולים, וזה התפרץ לבתים, הרי כל ילד יש לו משפחה, אבל ההדבקה הגדולה נעשית במוסדות החינוך, כי שם ההתקהלות גדולה.
ולא רק במוסדות חינוך, אלא גם בארועים הענקיים, בארועי התרבות שההוללות שם לא משאירה מקום להרחקה, או למחשבה איך להתנהג, ועוד ועוד.
לי נראה כך, אולי אני טועה. לא בדקתי לעומק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: