יש מישהו שהתנסה עם שיעורים באינטרנט?מי שמעונין אריק נייסברג שיש לו שיעורים דרך האינטרנט במוזיקה
יצא במבצע שמשלמים שקל ופותח לכם הרשאה לשבוע לצפות בשיעורים שלו לאחר מכן צריך לבטל אא"כ רוצים להמשיך משלמים 700 שח .
זה יש כל השנה...הקישור לאתר שלו...
כרגע נראה שזה בחינם, אבל יש שם רק שיעור אחד בינתיים.לימוד פסנתר עם אריק נייסברג | ללמוד פסנתר
לימוד פסנתר לעולם לא היה יותר קל ונוח. בעזרת השיטה החדשנית של אריק נייסברג תוכלו גם אתם ללמוד פסנתר אונליין במהירות ובקלות. תכנית חדשנית ומעודדת הצלחה.learnpiano.co.il
אבל לבסיסי הוא ממש שווה (הכרת המקלדת)
זה יש כל השנה...
מה שאני דיברתי זה שעכשיו הוא נותן לך את כל השיעורים שלו לשבוע לאחר מכן אם תרצה להמשיך 700 שח.
באמת מעניין לשמוע ממישהו שכבר התנסה בשיעורים האלו
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>איך מגיעים לזה?
מה עושים עם הכתובת הזו?
ראיתי פעם אצל מישהי שנרשמה, קצת מהשיעורים שלויש מישהו שהתנסה עם שיעורים באינטרנט?
פשוט לשלוח לו מייל...מה עושים עם הכתובת הזו?
שאלתי בכללית אם שיעורי וידאו זה דבר מוצלח? זה הרי לא כמו להיות פיזית אצל מורה..ראיתי פעם אצל מישהי שנרשמה, קצת מהשיעורים שלו
מלמעלה זה היה נראה שהשיעורים ממש מוצלחים, אבל אני לא יודעת להגיד בוודאות.
המייל לא תקיןפשוט לשלוח לו מייל...
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>המייל לא תקין
וודאי שזה לא כמו להיות אצל מורה, אבל זה מלמד הרבה,שאלתי בכללית אם שיעורי וידאו זה דבר מוצלח? זה הרי לא כמו להיות פיזית אצל מורה..
השאלה אם זה לא בדיוק השקל שחסר לך במכולת..(מקסימום ילך שקל )
בשקל הוא פותח את כל השיעורים, אבל רק לשבוע אחד,השאלה אם זה לא בדיוק השקל שחסר לך במכולת..
אבל ברצינות, התכוונתי לגבי כל השיעורים שלו (לא בשקל..)
תודה!בשקל הוא פותח את כל השיעורים, אבל רק לשבוע אחד,
בשבוע הזה אפשר להתרשם, לרפרף על הכל ולהחליט אם זה מתאים ואם מתחברים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: