ארטיק פירות חלומייייייי
מתאפקת לא לקחת עוד אחד מהמקפיא...
עד היום הייתי עושה בלי מתכון, שמה בשייקר מה שיש וטוחנת...
עד שהגעתי למתכון המדוייק והמדהים הזה
עם שוקולד חלבי וסוכר וניל שממש משדרגים את הטעם
אז קדימה
למתכון>>>
250 ג' תותים קפואים
150 ג' פירות קפואים שונים (קיווי, מנגו, שזיף, ענבים, פסיפלורה)
50 ג' שוקולד
יוגורט תות
2 שקיות סוכר וניל
שוקלים 250 ג' תותים
מוסיפים עוד 150 ג' פירות שאוהבים
אני שמתי שזיפים מנגו וענבים קפואים
מעבירים לשייקר
ומכניסים חצי עד שלושת רבעי גביע יוגורט תות
והופ
מפעילים את השייקר לערבול ראשוני
אם לא כל הפירות נכנסו לנגלה הראשונה מוסיפים אותם לאחר הערבול הראשוני
מוסיפים את השוקולד
וממשיכים לטחון עד שמתקבלת עיסה לא מידי חלקה
כמובן איך שאוהבים
אני אישתי כן אוהבת שהשוקלד מורגש
ולכן לא טוחנת עד הסוף
זהו,
שופכים לתבנית ארטיקים
ומכניסים להקפאה עמוקה
שומרים בקירור את מה שנותר
(לא יותר מיום)
אחרי שעתיים בהקפאה כבר הוצאתי אותם והמשכתי לנגלה הבאה.
יצאו סה"כ 10 ארטיקים טעימים בטירוףףף
גם כאן ממליצה להכפיל כמויות
בהצלחה
מתאפקת לא לקחת עוד אחד מהמקפיא...
עד היום הייתי עושה בלי מתכון, שמה בשייקר מה שיש וטוחנת...
עד שהגעתי למתכון המדוייק והמדהים הזה
עם שוקולד חלבי וסוכר וניל שממש משדרגים את הטעם
אז קדימה
למתכון>>>
250 ג' תותים קפואים
150 ג' פירות קפואים שונים (קיווי, מנגו, שזיף, ענבים, פסיפלורה)
50 ג' שוקולד
יוגורט תות
2 שקיות סוכר וניל
שוקלים 250 ג' תותים
מוסיפים עוד 150 ג' פירות שאוהבים
אני שמתי שזיפים מנגו וענבים קפואים
מעבירים לשייקר
ומכניסים חצי עד שלושת רבעי גביע יוגורט תות
והופ
מפעילים את השייקר לערבול ראשוני
אם לא כל הפירות נכנסו לנגלה הראשונה מוסיפים אותם לאחר הערבול הראשוני
מוסיפים את השוקולד
וממשיכים לטחון עד שמתקבלת עיסה לא מידי חלקה
כמובן איך שאוהבים
אני אישתי כן אוהבת שהשוקלד מורגש
ולכן לא טוחנת עד הסוף
זהו,
שופכים לתבנית ארטיקים
ומכניסים להקפאה עמוקה
שומרים בקירור את מה שנותר
(לא יותר מיום)
אחרי שעתיים בהקפאה כבר הוצאתי אותם והמשכתי לנגלה הבאה.
יצאו סה"כ 10 ארטיקים טעימים בטירוףףף
גם כאן ממליצה להכפיל כמויות
בהצלחה