ממיסים 150 גר' שוקולד
מוסיפים כוס חמאת בוטנים טבעית ומערבבים.
בנפרד מקציפים 1 ריץ' .
מוסיפים את תערובת השוקולד עם הח. בוטנים לקצפת ומערבבים.
יוצרים גלילים משקף לצילום: גוזרים שקף בגודל A4 ל - 8 ריבועים שווים.
מגלגלים כל ריבוע לגליל וסוגרים ע"י חתיכת סלוטייפ. מזלפים רקם,
תוקעים מקלות מיני מ - 2 הצדדים ומקפיאים כשעה.
מוציאים את השקפים, חותכים את הגליל ל - 2 (שיצא 2 ארטיקים מגליל)
ומצפים בשוקולד מריר מומס עם 2 כפות שמן.
אפשר לקשט בקרוקנט, פצפוצים או באבקת איבוק זהב.
שומרים בהקפאה.
מוסיפים כוס חמאת בוטנים טבעית ומערבבים.
בנפרד מקציפים 1 ריץ' .
מוסיפים את תערובת השוקולד עם הח. בוטנים לקצפת ומערבבים.
יוצרים גלילים משקף לצילום: גוזרים שקף בגודל A4 ל - 8 ריבועים שווים.
מגלגלים כל ריבוע לגליל וסוגרים ע"י חתיכת סלוטייפ. מזלפים רקם,
תוקעים מקלות מיני מ - 2 הצדדים ומקפיאים כשעה.
מוציאים את השקפים, חותכים את הגליל ל - 2 (שיצא 2 ארטיקים מגליל)
ומצפים בשוקולד מריר מומס עם 2 כפות שמן.
אפשר לקשט בקרוקנט, פצפוצים או באבקת איבוק זהב.
שומרים בהקפאה.