תודה! ואני כבר לא יכולה..תתקנו את הכותרת לארזי הנגב
כי ודאי עדיף דירה בארזי הבירה בירושלים על פני כל דירה בב"ב.תתקנו את הכותרת לארזי הנגב
אשמח למידע.האם יש למישהו מכאן מידע?
אשמח לשמוע היכן המיקומים המדוייקים של כל אחד מהם ומידת המרחק ממרכז העיר בני ברק.
סגנון אכלוסיה, רמת בניה, וצפי תאריך אכלוס
תודה מראש
ממש תודה!!רייסדור למיטב ידעתי עדיין לא עלה על הקרקע...
לא מדויק, ינתן טופס 4 אם הגשר יהיה בתהליך בניה מוגמרת ז"א מימון תקציבי והתחייבות לבניה מיידית, ונכון לעכשיו יש התקדמות רצינית בנוושאמצד הרשויות - לא ינתן טופס 4 לדירות לפני השלמת בנית גשר "הצבי הרלינג", כך שיש עוד זמן עד שהשכונה תוכל להתאכלס. [כמה זמן יקח לבנות את הגשר? לא יודע, אבל התחייבות ארזי הנגב לאיכלוס ראשוני הוא 10/23].
לא נכון.כל הפועלים בארזי הנגב סינים ולא ערבים.... ומסתבר שהרמת בניה יחסית טובה.
לא נכון.
הפועלים הם בני דודים.
או מהרכבת הקלהלמה להתווכח כששניכם צודקים, הייתי שם וראיתי גם ערבים וגם סינים, ואגב הסינים יש להם שם קרוונים וישנים שם כל השנה, הם גם אדיבים ועשו לי שם סיור בבית ולא רצו לקחת על זה כסף
אם תראו סיני רוכב על אופנים חשמליות ברח' ר' עקיבא או השומר עם קסדת בניה כנראה הוא משם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: