אנחנו עשינו לפני כשנה דרך חנות שמתמחה בזה (רצינו לחסוך את הכאב ראש של התימרון בין השיש לארון וכו ובסוף היה לנו בלאגן עם החנות שפשוט עזבנו אותה והבאנו איש שיש בנפרד) ותכלס אני לא ממליצה לעשות דרך חנות, זה יוצא הרבה יותר יקר.
יש לי כמה המלצות מנסיון:
1. עדיף לך למצא נגר שעושה דברים כאלו בזול ואחרי שהארון מותקן את מביאה איש שיש יצוק (זה בעצם שיש שהכיור יוצא ממנו) לוקח מידות ועושה לך את זה כולל התקנה - זה לא מסובך בכלל.
2. ממליצה מאד אם יש מקום לעשות גם משטח שיש (להלבשה והחתלה זה הרבה יותר קל לטפל בתינוק צמוד לכיור ולא לרוץ מחדר לחדר.
3. תעשי כיור כמה שיותר גדול (שוב אם יש מקום כמובן) אני עשיתי מה שנקרא כיור מטבח והבת שלי בת שנה + עדיין נהנית מאד להתרחץ שם ולי זה חוסך להתכופף לאמבטיה...
4. אם המכונה כביסה גם באמבטיה, הארון שמתחת יכול להיות מגירות לכביסה (עושים פתחי אורור) רעיון מעולה++ חסכוני ונח, כמובן הארון עד הרצפה ולא מרחף אולי פחות יפה אבל לדעתי ממש חבל על המקום.
עוד משהו, אם את עושה לבד, תשאלי מראש את האיש שיש מה המידות האפשריות של הכיור, כדי לדעת מה לומר לנגר שעושה את הארון, אם את לא הולכת על מידות סטנדרט של כיור שיש לאיש שיש בד"כ הוא יקח לך על זה יותר יקר.