אם זה נועד לגברים אז נתחיל בלי התקשקשויות מיותרת
המנה היא חומוס בשר הכי פשוטה אבל טעימה מאוד
בתכלס לא צילמתי כי טרפו את זה לפני שהספקתי לצלם
אבל זה אמור להראות ככה:
זמן הכנה": 10-5 דקות
מצרכים:
בשר טחון או אפי' קציצת המבורגר מהחברה הכי פשוטה (לפרק אותה לפירורים מראש)
בצל
שמן
מלח
תבלינים (כיוון שבעצלנים עסקינן אפשר ומומלץ ללכת על "ראס אל חנות" וזהו!!!)
הכנה:
חותכים את הבצל לטבעות דקות ומטגנים במחבת עם השמן (לא להגזים עם השמן במיוחד אם הבשר שומני)
מוסיפים את הבשר טחון, אני השתמשתי בקציצת ההמבורגר נטולת הטעם, זו שיש לה מרקם של סוליה וטעם לא רחוק מזה. כמובן לפרק את ההמבורגר אחרי ההפשרה
מתבלים במלח ותבלינים בנדיבות.
מערבבים עד שהבשר מוכן
טועמים לראות אם חסר מלח או תבלינים. אם זה יבש מדי לא להתבייש עם השמן.
וזהו, המנה מוכנה!!!
מורחים על הצלחת חומוס (של החנות, כדי לא להקשות על עצמנו יותר מדי) ומניחים במרכז ערימה מכובדת מהבשר ומטפטפים את השמן מהמחבת על החומוס
מקווה שיש לכם פיתה טובה
אל תשכחו לנוח צהריים אחרי המאמץ הכביר....
המנה היא חומוס בשר הכי פשוטה אבל טעימה מאוד
בתכלס לא צילמתי כי טרפו את זה לפני שהספקתי לצלם
אבל זה אמור להראות ככה:
זמן הכנה": 10-5 דקות
מצרכים:
בשר טחון או אפי' קציצת המבורגר מהחברה הכי פשוטה (לפרק אותה לפירורים מראש)
בצל
שמן
מלח
תבלינים (כיוון שבעצלנים עסקינן אפשר ומומלץ ללכת על "ראס אל חנות" וזהו!!!)
הכנה:
חותכים את הבצל לטבעות דקות ומטגנים במחבת עם השמן (לא להגזים עם השמן במיוחד אם הבשר שומני)
מוסיפים את הבשר טחון, אני השתמשתי בקציצת ההמבורגר נטולת הטעם, זו שיש לה מרקם של סוליה וטעם לא רחוק מזה. כמובן לפרק את ההמבורגר אחרי ההפשרה
מתבלים במלח ותבלינים בנדיבות.
מערבבים עד שהבשר מוכן
טועמים לראות אם חסר מלח או תבלינים. אם זה יבש מדי לא להתבייש עם השמן.
וזהו, המנה מוכנה!!!
מורחים על הצלחת חומוס (של החנות, כדי לא להקשות על עצמנו יותר מדי) ומניחים במרכז ערימה מכובדת מהבשר ומטפטפים את השמן מהמחבת על החומוס
מקווה שיש לכם פיתה טובה
אל תשכחו לנוח צהריים אחרי המאמץ הכביר....