מוקדש לאלו שצמו ובמיוחד לאלו שהיו בטוחים
שהמשיח יגיע עד שיצטרכו לצום...
לבני הנעורים שלא הפסיקו לחשוב משעות הצהריים
בערך מה הכי 'בא להם' לאכול עכשיו...
וכמעט שאכלו אחד את השני - מזל שהיינו שם להציל את המצב...
כל זה הצריך אותי לחשוב מה אני הולכת להכין
אז בסוף יצאה ארוחה טעימה וקלילה מאוד.
(ממליצה להכפיל כמות)
לבצק:
3 כוסות קמח
אבקת אפיה
100 גר' מרגרינה
1/2 כוס מים
1/4 כוס שמן
מלח ופלפל
קורט מוסקט
למילוי:
גבינה לבנה
גבינה צהובה
ביצה
פלפל ומלח
קורט מוסקט
לציפוי:
ביצה
שומשום
אופן ההכנה:
ללוש היטב
אני אוהבת לטחון את הבצק במג'ימיקס לאיחוד מלא.
מחלקים את הבצק ל- 2
מרדדים דק ומחלקים לתשעה ריבועים.
בכל ריבוע מניחים במרכז כפית מהמלית
מקפלים למשולש ומהדקים עם מזלג את הקצוות.
מורחים ביצה ומשמשמים.
אופים בחום בינוני עד להשחמה נאה.
מגישים יחד עם סלט טרי וגבינה מתובלת.
בתיאבון רב!
שהמשיח יגיע עד שיצטרכו לצום...
לבני הנעורים שלא הפסיקו לחשוב משעות הצהריים
בערך מה הכי 'בא להם' לאכול עכשיו...
וכמעט שאכלו אחד את השני - מזל שהיינו שם להציל את המצב...
כל זה הצריך אותי לחשוב מה אני הולכת להכין
אז בסוף יצאה ארוחה טעימה וקלילה מאוד.
(ממליצה להכפיל כמות)
לבצק:
3 כוסות קמח
אבקת אפיה
100 גר' מרגרינה
1/2 כוס מים
1/4 כוס שמן
מלח ופלפל
קורט מוסקט
למילוי:
גבינה לבנה
גבינה צהובה
ביצה
פלפל ומלח
קורט מוסקט
לציפוי:
ביצה
שומשום
אופן ההכנה:
ללוש היטב
אני אוהבת לטחון את הבצק במג'ימיקס לאיחוד מלא.
מחלקים את הבצק ל- 2
מרדדים דק ומחלקים לתשעה ריבועים.
בכל ריבוע מניחים במרכז כפית מהמלית
מקפלים למשולש ומהדקים עם מזלג את הקצוות.
מורחים ביצה ומשמשמים.
אופים בחום בינוני עד להשחמה נאה.
מגישים יחד עם סלט טרי וגבינה מתובלת.
בתיאבון רב!