ארוחת ערב קלילה- טעימה ומפתיעה!

מקטעים

עימוד שמזמין לקרוא
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מוקדש לאלו שצמו ובמיוחד לאלו שהיו בטוחים
שהמשיח יגיע עד שיצטרכו לצום;)...

לבני הנעורים שלא הפסיקו לחשוב משעות הצהריים
בערך מה הכי 'בא להם' לאכול עכשיו...
וכמעט שאכלו אחד את השני - מזל שהיינו שם להציל את המצב...

כל זה הצריך אותי לחשוב מה אני הולכת להכין
אז בסוף יצאה ארוחה טעימה וקלילה מאוד.

(ממליצה להכפיל כמות)

IMG_2745.JPG

לבצק:
3 כוסות קמח
אבקת אפיה
100 גר' מרגרינה
1/2 כוס מים
1/4 כוס שמן
מלח ופלפל
קורט מוסקט

למילוי:
גבינה לבנה
גבינה צהובה
ביצה
פלפל ומלח
קורט מוסקט

לציפוי:
ביצה
שומשום

אופן ההכנה:
ללוש היטב
אני אוהבת לטחון את הבצק במג'ימיקס לאיחוד מלא.
מחלקים את הבצק ל- 2
מרדדים דק ומחלקים לתשעה ריבועים.
בכל ריבוע מניחים במרכז כפית מהמלית
מקפלים למשולש ומהדקים עם מזלג את הקצוות.
מורחים ביצה ומשמשמים.
אופים בחום בינוני עד להשחמה נאה.

מגישים יחד עם סלט טרי וגבינה מתובלת.
בתיאבון רב!
 

מקטעים

עימוד שמזמין לקרוא
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
בטח!
טעים מאוד! רק קצת יותר מלא בשומן...
 

פשוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
נראה מעולההה!
מה זה המוסקט הזה? אין לי בבית......
אולי נשים זעתר או אורגנו במילוי במקום.....
 

מקטעים

עימוד שמזמין לקרוא
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מה זה המוסקט הזה? אין לי בבית......
אולי נשים זעתר או אורגנו במילוי במקום.....
זהו תבלין כהה דומה לצבע הקינמון - מעט ממנו מוסיף לטעם ולריח של האוכל.
קשה להגדיר מה הטעם שלו, נראה שהוא ממזג בין הטעמים...
בכ"א הוא לא הכרחי, אפשר לוותר עליו.

זעתר ואורגנו טובים מאוד על לחם שום - כאן זה יגנוב את ההצגה לטעמי,
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נשמע טוב.
איך זה בהקפאה? או בקירור?
אני רוצה להכין את זה לסעודה שלישית.
נראה לך יהיה טוב?


מה זה המוסקט הזה? אין לי בבית......
מוסקט זה פשוט אגוז מוסקט טחון.
אני קונה אותו שלם ומגרדת, ככה הוא נשמר יותר טרי, ויש לו ארומה מדהימה.
 

מקטעים

עימוד שמזמין לקרוא
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נשמע טוב.
איך זה בהקפאה? או בקירור?
אני רוצה להכין את זה לסעודה שלישית.
נראה לך יהיה טוב?



מוסקט זה פשוט אגוז מוסקט טחון.
אני קונה אותו שלם ומגרדת, ככה הוא נשמר יותר טרי, ויש לו ארומה מדהימה.
חבל שראיתי רק עכשיו...
בכ"ז,
בקירור נראה לי מעולה - אין לי ניסיון בהקפאה,
אבל מה איכפת לך לנסות -לא ניראה לי שזה שונה מקרפ צרפתי...
 

מקטעים

עימוד שמזמין לקרוא
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
חבל שראיתי רק עכשיו...
בכ"ז,
בקירור נראה לי מעולה - אין לי ניסיון בהקפאה,
אבל מה איכפת לך לנסות -לא ניראה לי שזה שונה מקרפ צרפתי...

אופס...:)
משום מה חשבתי שאני מגיבה למתכון אחר שנתתי...
הכי טוב בהקפאה - בקירור הבצק מאבד מעט מטעמו,
בהצלחה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

לוח מודעות

למעלה