נכתב ע"י שי דרומי;403487:באקסל (אני יודע על 2007) יש לזה פונקציה מובנית. אולי אפשר לבדוק את הקוד.
הפונקציה נקראת המרת מספר לטקסט. אבל היא דורשת טיפול לפני כן בלוח הבקרה.נכתב ע"י vv22;413622:שבוע טוב.
שי תוכל בבקשה להדריך לאיזה פונקציה לגשת באקסל.
פשוט עברתי שם על כל הרשימה ולא מצאתי האפשרות הנ"ל.
תודה
מעניין שאני לא מצליח לקבל תוצאות בטקסט נורמלי. מצבצילו"מ.נכתב ע"י שי דרומי;413783:הפונקציה נקראת המרת מספר לטקסט. אבל היא דורשת טיפול לפני כן בלוח הבקרה.
הנוסחה נקרא כך: =BAHTTEXT()
אבדוק יותר מזה כדי להיות בטוח וברור יותר.
סתם כך, באקסס זה הרי לא עובד בכל מקרה. אגב, מה עם הנוסחאות האחרות שהעלו הידידי כאן?נכתב ע"י vv22;413980:שי, גם אני הגעתי לזה וזה נתן לי אותיות לא מוגדרות ולכן פניתי כאן אלכם בפורום.
מעניין אם זה אמור לתת תוצאה הנ"ל, אתה יודע על כך.
במידה ותהיה לכם תשובה אני ממתין
תודה מראש.
נכתב ע"י שי דרומי;413984:סתם כך, באקסס זה הרי לא עובד בכל מקרה. אגב, מה עם הנוסחאות האחרות שהעלו הידידי כאן?
אני אעלה שאלות בפורומים נוספים ונראה מה יאמרו החברים.
אני ממש לא רחוק מבור. אני רק לא פוחד לנסות...נכתב ע"י vv22;413992:אה שי, אני בור בענינים האלו, רק חבר שלי מזכיר במוסד ביקש ממני עזרה, כך שאני מחפש את הדרך הכי פשוטה והכי פחות מסובכת,
ומה עוד שיש לו כבר חלק בנוי באקסל.
(פשוט בתחילה לא חשבתי על הכיוון של אקסל היה לי משומה בטוח שדברים כאלה בונים רק באקסס)
מה פירוש עובד מעולה? אפשר להעלות את הקוד?נכתב ע"י מיכל123;415809:באקסס זה עובד מצוין
נכתב ע"י wmw;416061:עובד מעולה באקסס
אגב, אם מישהו צריך קוד להפיכת מספר לגימטריה באקסס, לשימוש למשל בלוח שנה עברי [הלוחות העבריים לאקסס נותנים תאריך "אמריקאי", דהיינו בצורה מספרית] יש לי קוד VBA כזה שיצרתי.
נכתב ע"י שקדיה;403562:בבקשה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: