עזרה אקמול למזגן

יחודית

משתמש צעיר
המזגן שלי עושה ריח נורא של עובש,
ניסיתי לנקות אותו, פירקתי אותו לגורמים, ניקיתי אותו יסודי מכל האבק והלכלוך שהשאירו הדיירים הקודמים,
השפרצתי אקנומיקה כדי להרוג את הבקטריות, וזה עזר לחודשיים.
אחרי חודשיים ניקיתי שוב יסודי וזה עזר אולי לחודש
אתמול שוב ניקיתי וזה עזר רק לכמה שעות כמו אקמול...
זה קורה כשהמזגן הגיעה לטמפרטורה הרצויה ואז הוא מפסיק לקרר ובעצם עובד רק על אורור.
ואז יש לו ריח כמו כל מזגן שיש בו עובש
יש למישהו דרך לעזור???
תודה רבה

נערך לאחרונה ב:

רִפְקִי.

משתמש סופר מקצוען
יש חומר שאפשר לקנות בכל חנות לחומרי בנין.
הוא מיועד בדיוק למה שאת מתארת, והתהליך פשוט מאד. ריסוס, הדלקה לעשרים דקות, שוב ריסוס ושטיפה.
אצלינו זה עזר פלאים.

רִפְקִי.

משתמש סופר מקצוען
בטוח שהוא יותר יעיל. הוא מיועד לעובש ופטריות, ואת בעצמך מספרת שהאקונומיקה לא מדי עזרה.
גם לי לא...
לא זוכרת את השם, תלכי לטמבור ידעו על מה את מדברת. חומר לניקוי עובש ממזגנים

אלימלך וולו

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
הכי מועיל, זה להשאיר את המזגן על איוורור לחצי שעה, שעה, עד לייבוש מוחלט של המזגן.
מידי פעם לחזור על זה לפני שמשאירים את המזגן מכובה ללילה.

יבר

משתמש מקצוען
אצלנו היה ריח בלתי נסבל בדקות הראשונות של הפעלת המזגן על קירור.
בחימום לא היתה בעיה.
ניסינו את כל הפתרונות הנזכרים לעיל ולא הועיל או שהועיל לטווח קצר.
מה שפתר לחלוטין את הבעיה זה עצה שנתן לי טכנאי מנוסה.
בסוף כל הפעלה של קירור יש ל"יבש" את המזגן , וזה ע"י הפעלה של כמה דק' במצב של אוורור.
פתר את הבעיה !

יחודית

משתמש צעיר
ממתי שניקתי את המזגן אחרי כל הפעלה יבשתי אותו ובכל זאת הריח חזר
החומר שיש בכל מסירי העובש זה אקנומיקה חוץ מבמזגנים ששם יש משהו אחר לא יודע מה כי האקנומיקה היא נתרן כלורי שלא הולך טוב עם מתכת אז יש שם משהו אחר אבל בעובש זה אמור לפגוע אותו דבר

טוביה לוי

משתמש פעיל
הכי מועיל, זה להשאיר את המזגן על איוורור לחצי שעה, שעה, עד לייבוש מוחלט של המזגן.
מידי פעם לחזור על זה לפני שמשאירים את המזגן מכובה ללילה.
בחלק מהמזגנים יש אופציה בשלט של X-FAN שזה כשמכבים את המזגן הוא נשאר כמה דקות על אוורור ורק אז הוא נכבה

Goldidea

משתמש מקצוען
אני לא יודעת אם זה קשור אבל שמתי לב שבזמן שיש ריח של שריפה לא כדאי להדליק מזגן גם לא עם חלונות סגורים לא יודעת מה הסיפור אבל זה גורם לתופעה הזו.

יחודית

משתמש צעיר
בחלק מהמזגנים יש אופציה בשלט של X-FAN שזה כשמכבים את המזגן הוא נשאר כמה דקות על אוורור ורק אז הוא נכבה
גם במזגנים אחרים יש את האופציה הזו בשמות אחרים כמו DIRECTION בטורנדו ויש עוד שמות שאני לא יודע כי זה מה שיש לי
[

lmaof

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
גם במזגנים אחרים יש את האופציה הזו בשמות אחרים כמו DIRECTION בטורנדו ויש עוד שמות שאני לא יודע כי זה מה שיש לי
[
נכון מאד
חשוב ביותר קבוע להשאיר את השלט אם האופציה הזו ואז חוסכים את כל הבעיות האלו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה