2 וחצי כוסות מים פושרים
כף ורבע שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1 ק"ג קמח לבן
כף וחצי מלח
שליש כוס שמן זית טוב
מכניסים את החומרים למיקסר ויוצרים בצק נעים
מתפיחים 20 דקות
מחלקים את הבצק ל - 2 חלקים
מרדדים לעלה ארוך
חותכים לרוחב של 2 ס"מ פסים
טובלים בקערה עם מים
מעבירים למגש עם תערובת של גרעיני חמנייה גרעיני דלעת ושומשום
אופים בחום 170 מעלות לא הרבה זמן עד שהצבע יפה
כף ורבע שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1 ק"ג קמח לבן
כף וחצי מלח
שליש כוס שמן זית טוב
מכניסים את החומרים למיקסר ויוצרים בצק נעים
מתפיחים 20 דקות
מחלקים את הבצק ל - 2 חלקים
מרדדים לעלה ארוך
חותכים לרוחב של 2 ס"מ פסים
טובלים בקערה עם מים
מעבירים למגש עם תערובת של גרעיני חמנייה גרעיני דלעת ושומשום
אופים בחום 170 מעלות לא הרבה זמן עד שהצבע יפה