נמאס מהקציצות הרגילות.
חיפשתי קצת גיוון
העיסה- פחות או יותר כמו בקציצות הרגילות שלי
אבל הפעם הכנתי בצורה של אצבעות, טבלתי בביצה מתובלת ב....עוד רגע תקראו
וציפיתי בקורנפלקס טחון ושומשום
טיגון בשמן לא עמוק
ואמת-
יצא ממש טעים.
קצת חסר היה לי [ולאחרים] מלח, אז בפעם הבאה אשים יותר מלח בעיסה. בגלל הציפוי זה נדרש.
לקציצות:
500 גרם סלמון טחון. אפשר גם דג אחר, כמו למשל טונה וכיוצ"ב
2 ביצים
כפית פפריקה
כף אבקת מרק בצל
מלח
פלפל שחור
תבלין לדגים [קונים בחנות, אפשר בלי ולהוסיף מעט כמון, אבקת שום]
מעט שמיר יבש
לביצה:
3 ביצים
1/3 כוס רוטב אלף האיים
לציפוי:
קורנפלקס טחון ושומשום ביחס של כפול שומשום מקורנפלקס טחון.
הכנה:
מערבבים את רכיבי הקציצות בערה עד שמתקבלת תערובת אחידה ונוחה לעבודה.
יוצרים אצבעות מהעיסה. על מגש מניחים עיסה ובעזרת הידיים הופכים לאצבעות מלבניות בגודל הרצוי.
אחרי שכל באצבעות מוכנות, טורפים ביצים עם רוטב אלף האיים ומכינים בצלחת נוספת תערובת של קורנפלקס טחון ושומשום. טובלים בזהירות כל אצבע בביצה מכל הצדדים ולאחר מניחים בתערובת הציפוי ומכסים מכל הצדדים בציפוי.
כך מכינים את כל האצבעות.
מחממים שמן במחבת ומטגנים כדקה וחצי מכל צד. משך הטיגון תלוי בעובי האצבעות.
מגישים עם רוטב אלף האיים.
חיפשתי קצת גיוון
העיסה- פחות או יותר כמו בקציצות הרגילות שלי
אבל הפעם הכנתי בצורה של אצבעות, טבלתי בביצה מתובלת ב....עוד רגע תקראו
וציפיתי בקורנפלקס טחון ושומשום
טיגון בשמן לא עמוק
ואמת-
יצא ממש טעים.
קצת חסר היה לי [ולאחרים] מלח, אז בפעם הבאה אשים יותר מלח בעיסה. בגלל הציפוי זה נדרש.
לקציצות:
500 גרם סלמון טחון. אפשר גם דג אחר, כמו למשל טונה וכיוצ"ב
2 ביצים
כפית פפריקה
כף אבקת מרק בצל
מלח
פלפל שחור
תבלין לדגים [קונים בחנות, אפשר בלי ולהוסיף מעט כמון, אבקת שום]
מעט שמיר יבש
לביצה:
3 ביצים
1/3 כוס רוטב אלף האיים
לציפוי:
קורנפלקס טחון ושומשום ביחס של כפול שומשום מקורנפלקס טחון.
הכנה:
מערבבים את רכיבי הקציצות בערה עד שמתקבלת תערובת אחידה ונוחה לעבודה.
יוצרים אצבעות מהעיסה. על מגש מניחים עיסה ובעזרת הידיים הופכים לאצבעות מלבניות בגודל הרצוי.
אחרי שכל באצבעות מוכנות, טורפים ביצים עם רוטב אלף האיים ומכינים בצלחת נוספת תערובת של קורנפלקס טחון ושומשום. טובלים בזהירות כל אצבע בביצה מכל הצדדים ולאחר מניחים בתערובת הציפוי ומכסים מכל הצדדים בציפוי.
כך מכינים את כל האצבעות.
מחממים שמן במחבת ומטגנים כדקה וחצי מכל צד. משך הטיגון תלוי בעובי האצבעות.
מגישים עם רוטב אלף האיים.