ניתן לרכוש אצלי סים לבן
המאפשר מעבר לחברת פרטנר גם למכשירים שאינם תומכים בסים כשר כדוגמת הc2 המחודשים
מחיר הסים 100 שקל
בבני ברק
יש לי כזה סים, ונכון זה באמת מחיר זול, אבל צריך לדעת שאי אפשר לבטל הפניית שיחות, רק דרך כיבוי מספרים שנקבעו מראש, שאם מכבים את המספרים שנקבעו מראש ומכבים את הטלפו הסים דורש איזה שהוא קוד לא מצוי,המעלה של סים לבן הוא שזה אף פעם לא נחסם! + יכול להיכנס לכל מכשיר שקיים בשוק!
לא הבנתי מה אתה רוצהיש לי כזה סים, ונכון זה באמת מחיר זול, אבל צריך לדעת שאי אפשר לבטל הפניית שיחות, רק דרך כיבוי מספרים שנקבעו מראש, שאם מכבים את המספרים שנקבעו מראש ומכבים את הטלפו הסים דורש איזה שהוא קוד לא מצוי,
אבל בגדול זה לא עושה בעיות, אני מבטל את המספרים שנקבעו מראש ומבטל את הפנית שיחות ואח"כ מפעיל בזרה את המספרים שנקבעו מראש.
מי שלא הבין מדובר בסים בודדניתן לרכוש אצלי סים לבן
המאפשר מעבר לחברת פרטנר גם למכשירים שאינם תומכים בסים כשר כדוגמת הc2 המחודשים
מחיר הסים 100 שקל
בבני ברק
בעיקרון בחנויות היום זה 180-200 מינימוםמי שלא הבין מדובר בסים בודד
ככה שכל הקודם זוכה
בחנויות לא ניתן למצוא אותו
גם הסוכנים הבודדים ממש שכן מוכרים אותו
לא מוכרים אותו בפחות מ150
האם עשית שם פעם הפניית שיחות ?לא הבנתי מה אתה רוצה
מה הבעיה?
אני משתמש בכזה סים שנים ואני לא מבין מה אתה רוצה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: