כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

בקשה אפשרות להעלים את שם הניק - שם המשתמש בפרוג...

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
ברצוני להציע ואני מעוניין לדעת האם יש עוד משתמשים שמעונינים בכך,
אפשרות להעלים מהמסך את שם המשתמש, לפי בחירה. ויהיה אפשרות שיראו רק את האות הראשונה של המשתמש, כמו בגמייל?
כך שלפעמים יושבים במקומות שעוד אנשים חשופים למסך של המחשב ולא תמיד אנו מעונינים שידעו מי אנחנו...

ההצעה, אפשרות להסתיר את שם המשתמש שלי, באתר פרוג באופן קבוע ובכל עמוד, לפי בחירת המשתמש.
@הכלבויניק

לתועלת הנזקקים לכך, הוספנו בפיתוח מיוחד פונקציה המאפשרת להסתיר את שם המשתמש המחובר לאתר.
ההגדרה נמצאת בהגדרות ההעדפות.

1730929595710.png

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
ברצוני להציע ואני מעוניין לדעת האם יש עוד משתמשים שמעונינים בכך,
אפשרות להעלים מהמסך את שם המשתמש, לפי בחירה. ויהיה אפשרות שיראו רק את האות הראשונה של המשתמש, כמו בגמייל?
כך שלפעמים יושבים במקומות שעוד אנשים חשופים למסך של המחשב ולא תמיד אנו מעונינים שידעו מי אנחנו...

ההצעה, אפשרות להסתיר את שם המשתמש שלי, באתר פרוג באופן קבוע ובכל עמוד, לפי בחירת המשתמש.
@הכלבויניק
אוי זה קריטי!!
דחוף דחוף...

מה שאני עשיתי עד היום זה להגדיל קצת את המסך בצורה שלא יראו, או בF12 לשנות כך שלא יהיה כתוב כלום.
אבל זה נורא מסורבל...
עדיף שיהיה ככה, כמו שמופיע במקום שבו אני כותבת את התגובה
1731860915321.png

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
אוי זה קריטי!!
דחוף דחוף...

מה שאני עשיתי עד היום זה להגדיל קצת את המסך בצורה שלא יראו, או בF12 לשנות כך שלא יהיה כתוב כלום.
אבל זה נורא מסורבל...
עדיף שיהיה ככה, כמו שמופיע במקום שבו אני כותבת את התגובה
צפה בקובץ המצורף 1822889
אמנם אני התכוונתי יותר על בצד שמאל של האתר למעלה (על יד סימון תיבת הדואר והפעמון התראות)
אבל אכן במקום שאפשר להגיב גם רואים את שם המשתמש...

התותח מאמזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
עם הסכום שעולה למשתמש בפרוג בחדר מחשבים, הוא יכול לעשות מנוי פרימיום לעשור הקרוב + לשלם להאקר מצוי שיפרוץ לאתר, ויעדכן את הפרופיל שלו למשתמש סופר מקצוען/מוביל. כולל 100K לייקים..
זה אולי מצחיק,
אבל רבונו של עולם , תראה כמה אנשים מקריבים בשביל לא להכניס אינטרנט לבית. (ולא להתמכר מאוד)

נעמי 16

משתמש פעיל
זה אולי מצחיק,
אבל רבונו של עולם , תראה כמה אנשים מקריבים בשביל לא להכניס אינטרנט לבית. (ולא להתמכר מאוד)
זה אולי נכון
אבל לדעתי עדיף לפתוח לכמה דקות בבית ולא לשבת בחדר פתוח לכל עובר אורח
עם מייל גלוי ואתרי קניות עם פריטים אישיים פתוחים
לא לכולם ההסדר הזה נכון
וכמו שאין פרטיות שם בנושאים אחרים
כך גם השם משתמש יהיה גלוי
צריך לקחת את זה בחשבון

התותח מאמזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אבל לדעתי עדיף לפתוח לכמה דקות בבית ולא לשבת בחדר פתוח לכל עובר אורח
עם מייל גלוי ואתרי קניות עם פריטים אישיים פתוחים
מה הכוונה עדיף?

לא קרה כלום אם מישהו יציץ ויראה מה את מזמינה באתרי הקניות.

"אוי אוי אוי"

אני לא עושה את זה כי אשתי צריכה את המחשב לפרנסתה, אבל אני מעריך את מי שכן עושה את זה ולא מחזיק בביתו מחשב רק בשביל לגלוש בפרוג, והוא הולך לעשות את זה בחדרי מחשבים, כשמתי שהוא הדקות אוזלות והכסף נגמר...

ברור שזה גורם לפחות התעסקות עם זה, וזה שמישהו יכול לראות את השם שלך הניק שלך בפרוג,

נו נו נו...

נעמי 16

משתמש פעיל
וזה שמישהו יכול לראות את השם שלך הניק שלך בפרוג,

נו נו נו...

א. לא אני זו ששאלתי על הסתרת הניק אלא פותח האשכול
ב. לפיכך עניתי לו שיש דברים שיותר בעייתים מבחינת הפרטיות בחדר מחשבים
ולא מחזיק בביתו מחשב רק בשביל לגלוש בפרוג,

ג. חשבת על הנתון המדהים שאולי יש עוד אנשים שמחזיקים בביתם מחשב לצורך פרנסה/לימודים
ולא רק בשביל לשבת על פרוג?.מטורף לא?
יש מצב שפה ושם הם נכנסיםלפרוג , בהחלט
"אוי אוי אוי

ד. כן-
יש אנשים שהפרטיות חשובה להם
לא בא להם שיתערבו להם בעגלת הקניות המקוונת
וגם לא בתור בבית מרקחת
כי- 'יאללה..מה משנה אם אני עומד בקו האדום לפניו או מאחוריו...'
אותם אנשים תתפלא לשמוע-
מכבדים גם את הפרטיות של השני
אבל אני מעריך את מי שכן עושה את זה
אשריכם ישראל
מעריכה מאד גם

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
אמנם אני התכוונתי יותר על בצד שמאל של האתר למעלה (על יד סימון תיבת הדואר והפעמון התראות)
אבל אכן במקום שאפשר להגיב גם רואים את שם המשתמש...
התכוונתי שאני רוצה שלמעלה בצד שמאל, יהיה כמו פה.
שרואים רק את האות הראשונה..

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה