אפקטים לפרוייקט

נעמי אפשטיין

משתמש צעיר
צילום מקצועי
אני גרפיקאית ויש לי איזה פרוייקט שאני צריכה לעשות - כדי לגמור את התואר שלי
מדובר על סיפור שהקלטתי ואני צריכה להוסיף לו מוזיקת רקע, ולשנות קצת קולות ולהוסיף אפקטים.
זה לא משו גדול, אבל אין לי נגישות לתכנות.

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
אני לא יודע עד כמה ישמחו אנשי מקצוע לטפל ב"תיק" הזה. מה האורך של הסיפור? הקלטת, איך? מהי האיכות? זה לא כל כך מוגדר.
אנשים אוהבים להתחיל פרוייקט מתחילתו ועד סופו: דהיינו הקלטה איכותית באולפן בתוכנה מתאימה, בחירת קטעי המוסיקה, שינויי קולות ואפקטים, והנפקת מוצר מוגמר.
(בהקבלה לגרפיקה הבקשה נשמעת בערך כך: יש לי איזה פרוייקט ואני חייבת שמישהי תיקח כרזה שציירתי לבית ספר, וכבר הדפסתי אותה, תוסיף עליה קצת עיצוב, שידרוג, רקעים וכו'..)
בכל אופן, אם תרצי לשלוח קובץ של ההקלטה אלי להתרשמות מהאיכות וכו', ובנוסף, תגדירי במדויק יותר (רצוי בכתב, בציון המיקומים לפי שניה בערך) מה לשנות, ואיזו מוסיקה, אשמח לעזור.
&#1492;&#1488;&#1497; &#1502;&#1497;&#1497;&#1500; &#1513;&#1500;&#1497;: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נעמי אפשטיין

משתמש צעיר
צילום מקצועי
הקובץ

אוקיי הבנתי שזה כללי מדי. אבל ההקלטה נעשתה באולפן ואני צריכה אפקטים בודדים ומוסיקת רקע, אפשרי בתשלום
אני לא מצליחה להעלות את הקובץ.
אנסה מאוחר יותר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה