האם יש למישהו להביא לי עוד אפליקציות שימושיות כגון גוגל טרנסלייט ותהילון וכו'
תודה
תודה
תוכל לתת לי את הקישור?סבלנות לא תזיק
וב. תחפשו פה ולא תצרכו לחכות יש על זה אשכול שתיים
תפילון כמובן. (תהילון נשמע כמו אפליקציה שמחלקת לייקים )תהילון
ותהילון
כל עמלי היה לשוואיש פה קבצי apk אולי הם מתאימים
אפליקציות אנדרואיד Archives - תוכנות להורדה
softwares.center
מה הכוונה ??כל עמלי היה לשווא
כתבתי כל מיני אפליקציות, אבל הכל כבר נמצא בקישור שלך...מה הכוונה ??
אבל השאלה היא האם זה באמת מתאים לפלאפון שלך??כתבתי כל מיני אפליקציות, אבל הכל כבר נמצא בקישור שלך...
אפשר להסתכל קצת כאן
עזרה - משחקים ליאנג תומך כשר
והנה הקישור ליישומים ומשחקים הכל מעורב פה (לקח לי הרבה זמן להעלותו ולא לשכוח להגיד...........) https://jumbomail.me/j/QBJ5qJnl-kaolKC אליפותתת! תודה רבה!!www.prog.co.il
הבעיה היא שכל מה שהוא העלה לשם כבר לא נמצא אשמח שמישהו יוכל לעלות שוב זה מאד יעזור לי....עזרה - משחקים ליאנג תומך כשר
והנה הקישור ליישומים ומשחקים הכל מעורב פה (לקח לי הרבה זמן להעלותו ולא לשכוח להגיד...........) https://jumbomail.me/j/QBJ5qJnl-kaolKC אליפותתת! תודה רבה!!www.prog.co.il
איזה סינון יש לךהבעיה היא שכל מה שהוא העלה לשם כבר לא נמצא אשמח שמישהו יוכל לעלות שוב זה מאד יעזור לי....
מה זה אומר איזה סינון?איזה סינון יש לך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: