בקשה אסיפת הורים העונה כבר פה

קפטן

משתמש חדש
ואיתה מגיע הרגע המתיש שאת יודעת שאת הולכת לשרוף ערב שלם
כי..
יש לך שתי בנות מתוקות שלומדות בבית ספר

ואת ממתינה למורה אחת שלוקח המון זמן עד שאימהות יוצאות משם ואת בטוחה ואוו איזה מורה משקיענית (בהחלט יכול להיות בלי קשר)

ואז... את נכנסת (אחרי שעה וחצי המתנה למה?)
"תני לנחש" אומרת לי המורה מי הבת שלך ניחוש אחד שתים ואופ ידעתי שאת אמא של... ואיזה שתי דקות (כפול 35 אימהות) מתבזבזות

את ממשיכה לכיתה של הילדה השניה ומגלה שהתור שלך עבר (כי חיכית לתור אצל הילדה הקודמת) נכנסת למורה (אחרי המתנה של עוד שעה) ומגלה מורה מותשת שדיברה אוטוסטרדה עם 35 אמהות וכבר אין לה כוח כמעט

אחד הבעיות זה הרשימה ששולחים הביתה ואז את מגיעה וממתינה בסבלנות שעה ומגלה שיש אמא שבאה בדיוק בתור שלה וכל ההמתנה שלך היה לשווא כי היא טוענת (בצדק???) אני אחרי האמא הזאת

יש פתרון אבל צריך בשביל זה הנהלה שאכפת לה מההורים

שולחים דפים לכל ההורים עם שעה מדויקת לתור ולתת זמן לדוג' 8 דקות (מי שרוצה עוד יש למורה טלפון וביום אחר)
ומה שהכי חשוב שהמנהלת והסגנית או המזכירות יסתובבו ויפתחו כיתות שמנסים כבר המון זמן לנחש " מי האמא" ופשוט יזרזו

אמא שיש לה כמה בנות מסדרים את הזמנים לפי הבנות לדוגמא כשהיא מסיימת עם בת אחת 5 דקות אח"כ היא כבר יכולה להיכנס לכיתה של הבת השנייה
כל זה תלוי שוב ברצון של המוסד לעבור בין הכיתות ולדאוג שיתקתק

אולי לא נפתור לגמרי את הבעיה אבל למה לשרוף ערב שלם???

אימא של יוסי

משתמש צעיר

שרה נ.

משתמש פעיל
לא חושבת שריאלי
מילא ההקפדה על שעת ההגעה כמו תור בקופת חולים זה עוד איכשהו אפשר לאכוף יותר

אבל מי ישב לשבץ תורים לאמהות לכמה בנות כדי שיצא להם ברצף?..

את רושמת "כאמא ל2 בנות" אני למשל 'רק' עם 3 בנות אבל שתיים מהן בכיתות הגבוהות אז אני נכנסת גם לחשבון ואנגלית, זה כבר 7 מורות סה"כ
והמורה ההיא מתחילה מוקדם יותר כי צריכה לצאת מוקדם, וההיא דווקא מאוחר וכו וכו

זה באמת ערב שלם ואני גם חוזרת ממנו מאד רזה :giggle: (מכל התיזוזים בין הקומות איפה הגיע התור שלי והאם המורה לחשבון ההיא הגיע כבר וכו) אבל פשוט נערכים מראש, זה פעמיים בשנה וזהו..

lea.dev.top

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אז מה?
מה קרה?
פעמיים בשנה תפני ערב עבור-

ההצלחה שלהן, ההישגים, המצב החברתי, הרוחני-
במקום שהן נמצאות כל כך הרבה כל יום.
ייקח ערב שלם.
קורה.

הערב השלם הזה לא מועיל לילדה שלי
אולי ההפך, אמא עייפה יום אחרי זה וכו...

אין שום תועלת מהשריפת זמן הזו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

ש שש

משתמש חדש
אני יכולה להגיד לך שאצלינו היו עושים שעה זה בחיים לא היה בזמן. הייתי מריצה את אמא שלי שתבוא בזמן ובסוף מלאאאא אמהות איחרו
ואמא שלי היתה צריכה לחכות איזה שעה שעתיים
וזה היה ממש מתסכל
המשפט שכתבת:"אמא שבאה בדיוק בתור שלה וכל ההמתנה שלך היה לשווא כי היא טוענת (בצדק???) אני אחרי האמא הזאת "
מוזר לי כי אצלינו זה לא עניין הגעת בזמן ויש אמהות שמחכות (לא משנה עם היו לפניך או אחריך)פשוט תחכי את כל התור.
הפתרון הוא או להיות הראשונה בתור
וככה לא צריך לחכות הרבה זמן ,
או לבוא שעה או שעתיים אחרי שהיה אמור להסתיים האספת הורים(בדרך
כלל המורה עדיין שם)
וזה אותו דבר גם בתעודות,לא רק באספת הורים

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום
נכון
זה באמת סיוט
ערב שלם של 4-5 שעות שאת שורפת
ויש גם אסיפת הורים בגן ובמעון ובכל מקום
ויש שמחות ויש ויש...
ב"ה
אבל חוץ מלחייך ולהודות למורה
את לא באמת שומעת שם דברים קריטיים
(מה שקריטי המורה אמרה כבר, ואם לא אמרה, לא באמת יש זמן לדבר...)
אבל את הולכת...

קפטן

משתמש חדש
זה באמת סיוט
ערב שלם של 4-5 שעות שאת שורפת
ויש גם אסיפת הורים בגן ובמעון ובכל מקום
ויש שמחות ויש ויש...
על זה אפילו לא חשבתי
אבל חוץ מלחייך ולהודות למורה
את לא באמת שומעת שם דברים קריטיים
וזה כל כך נכון
המציאות שכל האסיפת הורים היא רק למתקשות בלימודים
ולמצטיינות חוץ מלהחמיא (שזה סופר חשוב) אין כל כך בשביל מה להיפגש
תכפילו את זה שיש גם
אסיפת הורים בגן ובמעון ובכל מקום

ששונית

משתמש מקצוען
כבר כמה שנים שאני חושבת שבתי הספר צריכים לתת לכל מורה כמה שעות שבועיות נוספות בשעות הלימודים למשך כשבועיים בשעות האלו האימהות מגיעות לפי זמן שנקבע עבורן והזמן יהיה ממש מדויק כי אין 30 אימהות בזמן הזה אלא ארבע חמש ואימהות שיש להן כמה בנות יתחשבו בהן ויתנו להן תורים באותו ביום
ככה המורה לא עייפה מידי (וגם מקבלת משכורת על כל שעה) והאימהות לא צריכות לחכות שעות ויש מספיק זמן לכל אמא בלי דפיקות כל רגע

English Tech

משתמש פעיל
אצלנו אמא שהייתה מגיעה הייתה רושמת את עצמה בדף...
הגעת בשעה עמוסה - תחכי, הגעת בשעה רגועה - הרווחת

ש שש

משתמש חדש
לגבי מה שכתבת שכל האמהות ישמחו להיות הראשונות זה לא נכון
לא כולם חלק לא מסתדר בגלל שלהיות הראשונה זה הזמן של ארוחת הערב
והם רוצות להיות בבית בזמן הזה
ויש אמהות שהם חוזרות מאוחר מהעבודה מותשות(באזור 4)ולא בא להם להיות ב6 כבר באספת הורים
כמו בכל מקום מי שאיחרה תתכבד להמתין לסוף התור
נכון
היה לנו פעם אספת הורים
שהמורה הייתה עם עצמה ופשוט חיכתה לאמהות איזה 40 דקות (כך שיצא שחיכתה מ-6 ורבע ועד רבע לשבע או 7)
עד שנזכרו לבוא כמה אמהות יותר לקראת שבע
ומה שיצא שאמא שבאה בזמן שלה (ב 7 ורבע)
הייתה צריכה לחכות הרבה זמן כי האמהות שאיחרו
נזכרו לבוא סוף סוף(ולרוע מזלה 5-10 דקות לפני שהגיע,והיא היתה צריכה לחכות בתור כי היא לא תגיד להם באתי בזמן ואתם לא )
ממש ממש לא הוגן

chaia

משתמש מקצוען
ואיתה מגיע הרגע המתיש שאת יודעת שאת הולכת לשרוף ערב שלם
כי..
יש לך שתי בנות מתוקות שלומדות בבית ספר

ואת ממתינה למורה אחת שלוקח המון זמן עד שאימהות יוצאות משם ואת בטוחה ואוו איזה מורה משקיענית (בהחלט יכול להיות בלי קשר)

ואז... את נכנסת (אחרי שעה וחצי המתנה למה?)
"תני לנחש" אומרת לי המורה מי הבת שלך ניחוש אחד שתים ואופ ידעתי שאת אמא של... ואיזה שתי דקות (כפול 35 אימהות) מתבזבזות

את ממשיכה לכיתה של הילדה השניה ומגלה שהתור שלך עבר (כי חיכית לתור אצל הילדה הקודמת) נכנסת למורה (אחרי המתנה של עוד שעה) ומגלה מורה מותשת שדיברה אוטוסטרדה עם 35 אמהות וכבר אין לה כוח כמעט

אחד הבעיות זה הרשימה ששולחים הביתה ואז את מגיעה וממתינה בסבלנות שעה ומגלה שיש אמא שבאה בדיוק בתור שלה וכל ההמתנה שלך היה לשווא כי היא טוענת (בצדק???) אני אחרי האמא הזאת

יש פתרון אבל צריך בשביל זה הנהלה שאכפת לה מההורים

שולחים דפים לכל ההורים עם שעה מדויקת לתור ולתת זמן לדוג' 8 דקות (מי שרוצה עוד יש למורה טלפון וביום אחר)
ומה שהכי חשוב שהמנהלת והסגנית או המזכירות יסתובבו ויפתחו כיתות שמנסים כבר המון זמן לנחש " מי האמא" ופשוט יזרזו

אמא שיש לה כמה בנות מסדרים את הזמנים לפי הבנות לדוגמא כשהיא מסיימת עם בת אחת 5 דקות אח"כ היא כבר יכולה להיכנס לכיתה של הבת השנייה
כל זה תלוי שוב ברצון של המוסד לעבור בין הכיתות ולדאוג שיתקתק

אולי לא נפתור לגמרי את הבעיה אבל למה לשרוף ערב שלם???
זה לא ריאלי
מי יתחיל לעשות את כל הפאזל הזה × כל הכיתות+ מורות מקצועיות?

אולטרא סגול

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפתרון הפשוט- לא לבוא לאסיפת הורים....
להרים פלאפון לשמוע מחמאות...
ואם זה לא מחמאות- אל דאגה, הפלאפון יורם מהר מאד מצד המורה...

h c

משתמש חדש
יש היום מערכות נפלאות לניהול התורים וכל אחת מזמינה בזמן שנח לה

אצלינו זה עבד כמה פעמים וזה נפלא [פותר כ80 -90 % מההמתנה ומהעבודה לקבוע תורים]

זה עולה לבית הספר אולי שקל וחצי לכל ילד/ה וההורים קובעים זמן ומסדרים לעצמם את הסדר לפי מה שחשוב להם

כמובן שאם בית הספר לא יקפיד על סיום התור לפי הזמן שנקבע זה לא יעזור

שוב חשוב להדגיש לכולם
זמן סיום הוא קריטי לא פחות מזמן התחלה וכמובן שניתן להמשיך בטלפון

נדרשת מודעות ציבורית לסיים בזמן, ניתן לתלות שלטים על זה בכל מקום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה