אז כנירא שהם צדקו חחחחחחחאני מזהה רק ראש וידיים.
יש כאן קטע של אומנות. אבל הציור כאן לא כ''כ ברור
מיוחד במינו!אני רואה תשע פיקסלים גדולים וסימון 'אין כניסה' באמצע.
מדהים!
אמנות במיטבה!
ואיי איזה דגובה מדיוית תודה על התגובה היפה.אני אוהבת את זה.
יש קטע עם אומנות לא ברורה שלפעמים היא יכולה להיות מעצבנת (בדומה לסוגים מסויימים של שירים עם מילים גבוהות ומפוצצות שאין בהם שום דבר כשתכלס חושבים על מה שכתבו כאן..)
אבל לא פה
זה דוקא יפה
לא נסיתי גם לפרש כל פרט בציור
אין בזה צורך (וגם לא תמיד האמן עצמו יודע למה הוא שם.. ככה הרגיש לו, ואז יבואו האנשים הריאלים שירצו שנסביר להם מה הפירוש של כל קוץ וקוץ)
מאוד יפה בעין. אהבתי.
יפה. אבל יש כאן ערבוב של כמה סגנונות ציור.
זה יצא יפה לבסוף. אבל ציור חצי מנגי לא הולך עם אומנות מודרנית...
אבל כשאני מסתכלת על זה שוב, בא לי גם לנסות את זה. ככה שכנראה המצאת סגנון חדש לא רע בכלל...
לי זה היה נראה נערה בעלת כנפיים סובלת. בסערת רגשות.
הצלחת לעשות לי את הפרפור המתרגש הזה
כשלוחצים על הפיקסלים האלה זה נפתחאני רואה תשע פיקסלים גדולים וסימון 'אין כניסה' באמצע.
מדהים!
אמנות במיטבה!
סורי על הבורות, אבל מה זה פיקסל???כשלוחצים על הפיקסלים האלה זה נפתח
שווה לנסות!
פִּיקְסֶל (באנגלית: Pixel. נקרא גם Pel ו-Dots או Picture Element) היא יחידת מידע גרפית בסיסית במחשב, המתארת נקודה בתמונה דיגיטלית. החלק הקטן ביותר של הקווים, התווים, והצורות שעל צג המחשב או בתמונה המודפסת. כל תמונה בנויה ממאות אלפי עד עשרות מיליוני נקודות קטנות, ונקודה זו היא יחידת תמונה.סורי על הבורות, אבל מה זה פיקסל???
אה.פִּיקְסֶל (באנגלית: Pixel. נקרא גם Pel ו-Dots או Picture Element) היא יחידת מידע גרפית בסיסית במחשב, המתארת נקודה בתמונה דיגיטלית. החלק הקטן ביותר של הקווים, התווים, והצורות שעל צג המחשב או בתמונה המודפסת. כל תמונה בנויה ממאות אלפי עד עשרות מיליוני נקודות קטנות, ונקודה זו היא יחידת תמונה.
כשנטפרי חוסמים תמונה הם מפקסלים אותה.
ככה זה נראה:
צפה בקובץ המצורף 1299684
דווקא רואים את האומנות שבציור.אנשים פשוטטטט.. .........
אין אומנות זה אהבה זה לנפש
זה איור שאני קוראת לו ציור חופשי מצירים בלי לתכננן ומה שיוצא יוצא
סימתי אהבתי תתצואה
וכולם במשפחה אומריים שזה נרא מוזר צבעים לא קשורים ......
לדעתי זה היופי זה יחודי
מה אתם חושבים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: