כלכלית, בשביל ספר אחד זה לא משתלםאני אוהבת DIY
וצריכה לכרוך לילד שלי חומש ותהילים.
יש מישהו כאן שיוכל להסביר לי מה צריך?
איזה דבק, איזה חוט, איזה מקדחה.
חשבתי שאם יהיה לי את הציוד והידע אכרוך עוד כמה ספרי קריאה אצלינו. הם מתכלים לצערי.כלכלית, בשביל ספר אחד זה לא משתלם
עדיין את רוצה?
זהו, שלא עשיתי את זה מעולם. אשמח להדרכה.לכי לטמבור. כל טמבור ידע לתת לך את הדבק הרצוי, את החוט המתאים, ואת המקדחה הרצויה. וכמובן לבקש מחט עבה לחוט. אל דאגה.
מניסיון.
איך לכרוך את יודעת?
צריך לראות את זה פעם אחת. מאד פשוט.
קודם חותכים את החוט באורך פי 3 מגובה הספר, משחילים במחט, ולא קושרים.
קודחים חורים קטנים בערך 3 או 4 תלוי אם הספר גדול ב'שקע' שיש בשדרת הספר. כדאי להחזיק את הספר חזק שלא יזוז הדפים,
אח"כ משחילים את המחט בחורים. בצורה כזו שעוברים עם המחט בכל חור 2 פעמים. ולבסוף קשורים את 2 קצוות החוטים כמה שיותר מהודק. ומדביקים מעל את הדבק השחור.
תכלס, צריך לראות את זה בעינים בשביל להבין.
זה סרטון מעולה שפתוח בנטפרי.
https://youtu.be/kd191-aEOkw
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: