דרוש מידע אני צריכה להיכנס לבידוד אם הייתי בבית שהתברר שיש שם חולה קורונה אבל לא הייתי קרובה אליו?

-אפרת-

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אשמח למידע

~Debi~

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לפי הכללים את אמור להיכנס לבידוד, כי היית בסביבתו...

האסטרטגית

משתמש פעיל
אם לא היה קירבה במשך 15 דקות לא צריך
מי נדרש לבידוד?
1. מי שהיו במגע עם חולה מאומת.

אם בתוך 14 יום מהמגע עם החולה המאומת הופיעו: חום מעל 38 מעלות, שיעול, קושי בנשימה או תסמין נשימתי אחר, יש לפנות טלפונית למרפאה או למוקד קופת החולים המבטחת (מי שאינם מבוטחים - יש לפנות למוקד קול הבריאות בטלפון 5400*). במצבי חירום בלבד יש לפנות כמקובל למוקד 101 של מד"א או ישירות לחדר המיון.
מגע הדוק מוגדר כשהייה של פחות משני מטר למשך 15 דקות לפחות עם חולה

מאיר530

משתמש פעיל
אני כרגע בבידוד ולכך אלו ההוראות אם היה בבית חולה קורונה מבודד זאת אומרת שהוא לא מסתובב בבית אלא מביאים לו הכל לחדר אין צורך בבידוד אבל אם הוא מסתובב חופשי בבית והיית בבית יותר מ15 דקות זה כמו קפסולה וצריכים בידוד יש ציין שעדיף לדבר עם *5400 הם יכולים יותר לעזור

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה