שמצליח כל פעם,
תודה רבה !
תודה רבה !
בדיוק תהיתי אם כתבתי אותו פעם, אני מבינה שכן.ממליצה מאד על המתכון של אמא של @חני גרינשטיין מוצלח טעים ובעז"ה תמיד מצליח
אני אשמח אם תוכלי לרשום אותו או לתת לינק תודה.בדיוק תהיתי אם כתבתי אותו פעם, אני מבינה שכן.
צודקת. יש לי של דרומה לא טעיםאבקת פלאפל של אוסם (רק אוסם!)
לינק ותיק ועם כל זאת מכל המתכונים שניסיתי עדיין שומרת לו אמוניםלא מוצאת.
אולי @ע.מ. תביא לנו קישור.
עכשיו אני מבינה למה לא מצאתי.לינק ותיק ועם כל זאת מכל המתכונים שניסיתי עדיין שומרת לו אמונים
אמא, מה יש לאכול? **רעיונות לארוחות צהרים**
אשמח לקבל רעיונות לארוחות צהריים, שמכילות פחמימות חלבונים וירקות ארוחות קלות מהירות בריאות והכי חשוב טעימות! אני בטוחה שעוד הרבה ישמח לקבל רעיונות לארוחות צהרים וכמובן טיפים איך לגרום לסרבנים לאכול אתחיל במה שאני מכינה: פחמימה (וחלבון) אורז עם ירקות : מטגנת בצל, מוסיפה ירקות מגורדים (קישוא...www.prog.co.il
הייעכשיו אני מבינה למה לא מצאתי.
חיפשתי הודעות שאני כתבתי בניק העכשווי שלי,
אבל ההודעה הזו כ"כ ישנה, שנכתבה בניק של בעלי....
אולי תוסיפי עוד לחם? או פירורי לחם?היי
הכנתי עכשיו את המתכון שלך והעיסה יצאה לי ממש בלילתית, אין איך לעשות ממנה כדורים.
יש לך עצה בשבילי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: