החלום של כל אחד
משתמש חדש
תודה!!!!!!!! מקווה שהזה מובן... קצת מסובך..
נראה שאתם במסלול שחוסם אתרי בינה מלאכותיתתודה!!!!!!!!!!!!!!!!,בכל אופן אשמח לעוד..
ב-nightcafe נכנסים לקישוראשמח לפירוט קצר איך אני מעלה תמונה פרטית שלי
ואיפה אני מגדירה שישנה צבע מסוים או להוסיף אלמנט כלשהו
כרגע שאני נכנסת לאתרים האלו אני רואה אופציה לתיבת טקסט
כתבתי בפרומפט "sea" (באנגלית - "ים"), הבינה המלאכותית משנה רק את החלק שצבעתי@מנוי פרימיום תודה רבה על ההסבר הברור רק שאלה נוספת כתבתם לו שיוריד את הספינה אם כן איפה כותבים לו הוראות? או שהורדתם אותה לבד אם כן כיצד?
וכן בסל הכלים הוא נותן לי רק אופציה של לצבוע חלק מסוים אם אני רוצה למשל להוסיף פריט כלשהו ושלא ישנה את התמונה המקורית לא מצליחה לעשות את זה
אאל"ט בלאונרדו יש אפשרות להשתמש בשתי תמונות כרפרנס, אבל רק למנויים בתשלוםקופץ,
אני גם מחפש אתר שיגזור ילד מתמונה אחת וידביק אותו בתמונה אחרת.
האתרים שהעלו כאן, מאפשרים להעלות שתי תמונות ולשלב ביניהם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: