לי קרהזה מה שהוא מראה לי למישהו זזה היה כבר פעם?
הם חסמו אותך, תבקש בשירות לקוחות שישחררוזה מה שהוא מראה לי למישהו זזה היה כבר פעם?
שלחי בבקשה קישור של הסרבל גרביון הכחולזה מה שהוא מראה לי למישהו זזה היה כבר פעם?
לא נראה לי שהם חסמו כי דברים אחרים לא מצויס הוא נותן לי להזמיןהם חסמו אותך, תבקש בשירות לקוחות שישחררו
איפה בוחרים צויס או לאתשמעו למה זה לא הלך לי ?
זה היה מוגדר על ארצו ת הברית עכשיו זה כן נתן לי
תשמעו למה זה לא הלך לי ?
ואצלי על יורו, בזכותך הבנתי מה אני צריכה לשנותתשמעו למה זה לא הלך לי ?
לא עזר לי.תבטלו את השימוש במטבעות ותנסו
לי זה הצליח...
למי שלא יודעת איך, אז אחרי שנכנסים לפרטי תשלום יש שורה של "נחסכו" לוחצים שם על החץ הקטן ושם בוחרים במטבעות, ומסמנים "אל תשתמש במטבעות"
צפה בקובץ המצורף 1592186
זה לא עזר לי , איך מחזירים את המטבעות?תבטלו את השימוש במטבעות ותנסו
לי זה הצליח...
למי שלא יודעת איך, אז אחרי שנכנסים לפרטי תשלום יש שורה של "נחסכו" לוחצים שם על החץ הקטן ושם בוחרים במטבעות, ומסמנים "אל תשתמש במטבעות"
צפה בקובץ המצורף 1592186
עושים תרגום...לא עזר לי.
אפילו כבר פתחתי חשבון חדש, ועדיין.
מישהו יודע איך יוצרים קשר איתם? (בעברית)
יווווווווווווווואצלי על יורו, בזכותך הבנתי מה אני צריכה לשנות
הכל בזכות @ששממיוווווווווווווו
ממש הצלת את המצב, כבר מיום שישי אני מתייסרת, פותחת את האתר באורח, מחליפה אשראי, יושבת כשעתיים בצ'אט עם נציגים מתחלפים, מקבלת הנחיות והבטחות ללא כיסוי ושום דבר לא עזר.
מקודם בדקתי את הרעיון שלך, ואת פשוט צדקת.. המטבע היה יורו.
היית שליחה טובה, תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: