יש לי לוח דיגיטלי. (דאאא..)
המחשב הפסיק פתאום להגיב העט. הסמן של העכבר לא זז, והקליקים לא נרשמים כלל. זה כאילו העט לא שם. התצוגה של הטאבלט פועלת, כלומר, היא מציגה את מסך המחשב כראוי, והדרייבר מראה שהלוח מחובר כמו שצריך. (סמל המסך הירוק הקטן שבסרגל התחל אינו מציג X על זה - בדיוק כפי שאמור להיות בדרייברים של HUION)
ניסיתי:
הלוח שלי HUION GT 185 HD ומערכת ההפעלה WIN 10. האור האדום בעט נדלק כאשר אני מחברת למטען.
האם יש משהו שאני יכולה לעשות, או שאני צריכה עט חדש? האם עט חדש יעבוד על הלוח הזה, או שאני פשוט מבזבזת את הכסף שלי, ואני צריך לקנות לוח חדש לגמרי?
אם אין לכם תשובה, האם אתם מכירים פורום (באנגלית או בעברית) בו אפשר לשאול?
בבקשה בבקשה תנסו לעזור לי לפני החג,
זה חשוב לי מאוד! גם אם יש לכם רק השערות/חלומות/ דימיונות שאולי קשורים, נא לא להתבייש.
אני נואשת.
מבטיחה לכם מה שתרצו (בתוככי הפורום) אם תעזרו לי.
TT_TT
פליייייייז
המחשב הפסיק פתאום להגיב העט. הסמן של העכבר לא זז, והקליקים לא נרשמים כלל. זה כאילו העט לא שם. התצוגה של הטאבלט פועלת, כלומר, היא מציגה את מסך המחשב כראוי, והדרייבר מראה שהלוח מחובר כמו שצריך. (סמל המסך הירוק הקטן שבסרגל התחל אינו מציג X על זה - בדיוק כפי שאמור להיות בדרייברים של HUION)
ניסיתי:
- חיבור העט לכאבל המטען מטען - למרות שהוא נטען כבר כל הלילה.
- החלפת השפיץ של עט לשפיץ חדש
- להפעיל מחדש את המחשב
- התקנה מחדש של הדרייבר מהאתר של החברה:
- הסרתי את הדרייבר
- הפעלתי מחדש את המחשב
- כיביתי את תוכנת האנטיווירוס ולא היו תוכנות פתוחות מלבד Firefox
- ניתקתי את כבל ה- USB מהלוח
- הורדתי והתקנתי את הדרייבר
- הפעלתי מחדש את המחשב
הלוח שלי HUION GT 185 HD ומערכת ההפעלה WIN 10. האור האדום בעט נדלק כאשר אני מחברת למטען.
האם יש משהו שאני יכולה לעשות, או שאני צריכה עט חדש? האם עט חדש יעבוד על הלוח הזה, או שאני פשוט מבזבזת את הכסף שלי, ואני צריך לקנות לוח חדש לגמרי?
אם אין לכם תשובה, האם אתם מכירים פורום (באנגלית או בעברית) בו אפשר לשאול?
בבקשה בבקשה תנסו לעזור לי לפני החג,
זה חשוב לי מאוד! גם אם יש לכם רק השערות/חלומות/ דימיונות שאולי קשורים, נא לא להתבייש.
אני נואשת.
מבטיחה לכם מה שתרצו (בתוככי הפורום) אם תעזרו לי.
TT_TT
פליייייייז