קודם כל, זה מהמם ומושקע.. הספייסינג כשהחללית בחלל היא מרחק קבוע וזהה וככה זה אמור להיות... אבל בטייק אוף חסר לי האצה. זה אומר 4 או 5 פריימים במרחק צפוף ואז באותו פרק זמן במרחק גדול וגדל בתוספת 2 יחידות מרחק, 3, 5, 7 וכו...
אין לי מושג איך מבצעים באפטר בטח החבר'ה כאן יודעים
אני יודע, זה לא מתוזמן טוב, אבל זה אמור להיות משהו רק בשביל הרעיון, לא השקעתי בזה יותר מידי, הקדשתי לזה 10 דקות...הטייק אוף נראה בקצב שונה אבל חסר טיפה האצה אולי להאריך זמן האצה שהעין תספיק לקלוט.
זה כבר יותר מידי, רציתי משהו ממש ממש עדין (וגם לא השקעתי בזה יותר מידי)אולי שמשהו ינוע בדמות
מישהו יודע אולי למה אפטר לא הוציאה לי את אותם צבעים כמו במודעה, למה כל הצבעים מתו קצת?
לא, בנוי על CMYKצריך לבדוק האם הקובץ המקורי בתוכנה הגרפית בנוי על צבעי RGB.
לא מאמינה...הקדשתי לזה 10 דקות...
מה הבעיה?לא מאמינה...
כן, רק עד שהאפטר עולה...מה הבעיה?
אפטר זה שניות...
רק החללית והעננים...
אצלי אפטר נדלק ישר שאני מדליק את המחשב (לא אוטומטי, ידני. ויש עוד כמה תוכנות), וזה לא המון זמן, הכי הרבה 30 שניות....כן, רק עד שהאפטר עולה...
זו תנועה על מסלול?
גם אני עושה כך, פשוט כי זה הכי קל...אצלי אפטר נדלק ישר שאני מדליק את המחשב (לא אוטומטי, ידני. ויש עוד כמה תוכנות), וזה לא המון זמן, הכי הרבה 30 שניות....
והתנועה של החללית והעננים בוצעה עם כיפריימים בפוזישן, אם קוראים לזה מסלול....
ואח"כ הוספתי איז אין ואאוט וזהו!
אז מה הבעיה ב10 דקות?גם אני עושה כך, פשוט כי זה הכי קל...
אצלי עד שאפטר נדלק אפשר לערוך כמה וכמה קומפוזיציות...
ובלפטופ החמוד שלי זה לוקח בדרך כלל כ15 שניותזה מאד תלוי בנתוני המחשב..
לא ממש קשור לאפטר עצמה.
[SSD מהסוג NMVE יעלה את אפטר באלפית השניה...]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: