רוצה להכין אנטיפסטי לשבע ברכות שיתקיים ביום ראשון בעז"ה.
אפשר לשמור (בקירור) בטטה, בצל לבן וסגול, פטריות טריות וחציל קלופים וחתוכים, עם שמן ותבלינים, ממוצאי שבת, ולאפות רק בראשון אחה"צ?
או שעדיף כבר לאפות במוצ"ש?
או שאולי גם זה מאוד לא מוצלח, וחייב טרי לגמרי?
אשמח ממש לעזרה...
אפשר לשמור (בקירור) בטטה, בצל לבן וסגול, פטריות טריות וחציל קלופים וחתוכים, עם שמן ותבלינים, ממוצאי שבת, ולאפות רק בראשון אחה"צ?
או שעדיף כבר לאפות במוצ"ש?
או שאולי גם זה מאוד לא מוצלח, וחייב טרי לגמרי?
אשמח ממש לעזרה...